Ana SayfaDizilerEngin Altan Düzyatan İçin Diriliş Ertuğrul'da Özel Açıklama

İlgili Postlar

Engin Altan Düzyatan İçin Diriliş Ertuğrul’da Özel Açıklama

Diriliş Ertuğrul hakkında gündeme gelen haberlerin büyük bir bölümünde Engin Altan Düzyatan’ın diziyi bırakacağı iddia ediliyordu. Diriliş Ertuğrul sezon finali öncesinde yapımcı firma tarafından yapılan resmi açıklamalar ile birlikte bu konuda son kararın verildiği belirtildi.

Ertuğrul Ayrılacak Mı?

Konu ile ilgili açıklama yapılmasının da gerekli görüldüğü ifade edilirken, bu açıklama oldukça ses getirdi. Açıklamaya göre Diriliş Ertuğrul’un önümüzdeki sezon ekranlarda yer alacağı ve Engin Altan Düzyatan’ın da yine aynı rolüyle dizide yer almaya devam edeceği belirtildi.

Uzun zamandan beri Diriliş Ertuğrul’dan ayrılacağı konuşulan Engin Altan Düzyatan ile ilgili böyle bir gelişmenin hiçbir zaman söz konusu olmadığı ifade edilirken, pek çok farklı platformda yer alan haberlerin asılsız olduğu belirtildi. 3 sezondan beri dizinin senaryosu üzerinde yoğun bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğü ve Diriliş Ertuğrul gibi çok önemli bir projenin yaratıldığı ifade edilirken önümüzdeki sezonlarda da yeni oyuncular ile birlikte ekranlarda yer alacak dizinin başrolünde Engin Altan Düzyatan’ın olacağı kesin bir şekilde belirtildi.

Yapılan açıklamalar, gündemdeki tüm haberlerin asılsız olduğunu da net bir şekilde gösterdi.Engin Altan Düzyatan adına yapılan açıklamalar sonrasında, özellikle sosyal medya üzerinden paylaşılan mesajlarda Engin Altan Düzyatan’ın ayrılmayacağının kesinleşmesinin oldukça mutluluk yarattığı görüldü. Yapılan resmi açıklama Diriliş Ertuğrul’un yeniden gündeme gelmesini ve konuşulmasını sağladı. Özellikle oyuncunun diziye devam edecek olması, bu konuda dizindeki heyecanın da devam edeceğini gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler