Ana SayfaKimdirDeha Bilimlier Kimdir?

İlgili Postlar

Deha Bilimlier Kimdir?

İnternet üzerinden yayınlanmaya başlayan Fi dizisi özellikle yayınlanan sahneleriyle konuşmaya devam ediyor. Yayınlanan bir bölümde Serenay Sarıkaya ile rol gereği klip çeken Deha Bilimlier, yayınlanan bölüm sonrasında internet üzerinden en çok aranan isimlerden bir tanesi oldu. Özellikle şarkı söyleyen ismin kim olduğu ve gerçek hayatta şarkıcı olup olmadığına yönelik çok farklı araştırmaların yapıldığı Deha Bilimlier, şarkıcı olması nedeniyle de oldukça ilgi gördü.


Bugün Doğan Ünlüler

Fi Dizisinin Şarkıcısı Deha Bilimlier kimdir?

Elde edilen bilgilere göre 4 Haziran 1983 yılında doğan şarkıcı eğitim hayatı SONRASINDA Kendini tamamen müziği adadı. Özellikle Akademi Türkiye adlı bir yarışma programına katılarak pek çok farklı kişi tarafından da tanınan Deha Bilimlier, ardından Türkiye’de yavaş yavaş tanınmaya başladı. Fakat daha sonrasında çok fazla ön planda olmayan şarkıcı, pek çok kişi tarafından unutuldu. 2008 yılında 5555 adlı single çalışması ile profesyonel kariyerine devam eden şarkıcı, ilk albümünü 2013 yılında çıkardı.

Mutasyon adlı ilk albümü ile sevenleriyle buluşan Deha Bilimlier, bu albümü ile oldukça tuttu ve pek çok otorite tarafından da olumlu notları aldı. 2016 yılında ise Kalben adlı yeni bir albüm çıkaran Deha Bilimlier, özellikle Fi dizisinde yer alması ile birlikte albümünün de tanıtımını iyi bir şekilde yapmış oldu. Şarkıcı için yapılan araştırmalar sonrasında YouTube üzerinden daha fazla dinlenme almaya başlayan şarkıcı, şu anda Türkiye’nin en popüler isimlerinden birisi olarak dikkat çekiyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler