Ana SayfaKimdirNeslişah Alkoçlar Kimdir?

İlgili Postlar

Neslişah Alkoçlar Kimdir?

2014 yılında Engin Altan Düzyatan ile evlenen Neslişah Alkoçlar kimdir? Neslişah Alkoçlar’ın mesleği nedir? Neslişah Alkoçlar Kaç Yaşında? Neslişah Alkoçlar Aslen Nereli? Neslişah Alkoçlar Hangi Burç? Medyanın gündeminden düşmeyen Alkoçlar ailesinin büyük kızı Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan evliliğinin bilinmeyenleri, Neslişah Alkoçlar kimdir? Aslışah Alkoçlar ve Hülya Koçyiği ile bağtlantısı nedir? Tüm detaylar haberimizde.



Bugün Doğan Ünlüler

Neslişah Alkoçlar Kaç Yaşında?  Neslişah Alkoçlar Aslen Nereli? Neslişah Alkoçlar Hangi Burç?

Neslişah Alkoçlar, 2 Aralık 1988 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Selim Soydan ve Hülya Koçyiğit‘in torunu, eski oyuncu Gülşah Alkoçlar(Soydan)’ın kızıdır. Babası Ender Alkoçlar, Aslışah Alkoçlar kız kardeşidir. Şu an 29 yaşında olan Neslişah Alkoçlar yay burcudur.

Aslışah Alkoçlar Kimdir?

Neslişah Alkoçlar kimdir?

İlkokul öğrenimine Bursa’da başlayan Neslişah Alkoçlar, İstanbul Yüzyıl Işıl İlk Okulu’ndan mezun oldu. Ortaokul ve liseyi İngiltere’de Somerset’te Millfield Koleji’nde okuyarak Londra’da devlet üniversitesi olan Westminster Üniversitesi Uluslararası İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Neslişah Alkoçlar’ın mesleği nedir?

Üniversite döneminde Doğan Holding’in medya reklam satış ve pazarlama şirketi Birmaş’ta staj yaparak iş hayatına atıldı. Mezun olduktan sonra 2 yıl Birmaş’ta Kanal D Reklam Satış Pazarlama bölümünde görev alan Neslişah Alkoçlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif çalıştı.

Daha sonra yaptığı birikim ile bir organik gıda şirketi kurdu ve organik ürünler satmaya başladı. Organik kuruyemiş ile başlangıç yaptıktan sonra ürün gamını genişleterek, yumurtadan makarnaya, baklagillerden zeytinyağına 100’den fazla çeşit ürünü olan bir şirket haline olmayı başardı. Bu şirketi üzerine basa basa ‘baba parası olmadan’ kurduğunu anlatan Neslişah Alkoçlar, hakkındaki önyargıları yıkıp geçti.

Babası Ender Alkoçlar gibi kayakçı olan ve henüz iki yaşındayken kayakla Neslişah Alkoçlar, Türkiye şampiyonluğu olan milli kayakçıdır. Kayaktaki başarısını snowboard kategorisine de taşıyan Neslişah Alkoçlar Snowboard Türkiye şampiyonu da oldu. Şamiyonluklarının ardından Türkiye’yi aynı anda olimpiyatlarda 2 farklı dalda (snowboard ve kayak) temsil etmeyi başaran ilk bayan kış sporcusudur. Snowboard ve kayak yarışlarında Türkiye şampiyonlukları olduğu gibi dünya çocuk kupası liginde 5. lik derecesi de kazanmıştır.

Neslişah Alkoçlar Evli mi?

Neslişah Alkoçlar ilk evliliğini henüz 21 yaşındayken yaptı. 2010’da Condrad Oteli’nin varisi Batu Aksoy ile evlendi ancak daha 1 sene geçmeden, beklenmedik bir şekilde boşandılar.

Neslişah Alkoçlar, son zamanlarda kariyerinin zirvesinde yer alan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan ile 2014 yılında evlendi. Mutlu evlilikleri olduğunu her fırsatta paylaşan çift, medya önünde yer almamayı tercih ediyorlar. 2016 yılında Emir Aras Düzyatan adında sağlıklı bir erkek bebekleri olan ünlü çiftin çok yakında bir bebekleri daha olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler