Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses: Sekizinci çocuğumu bekliyorum!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses: Sekizinci çocuğumu bekliyorum!

İbrahim Tatlıses: Sekizinci çocuğumu bekliyorum! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, telefonla konuk olarak katıldığı programda çarpıcı açıklamalara imza atarken, şoke eden bir açıklamada bulundu. Tatlıses, “Yedi çocuğum var, sekizinci çocuğumu bekliyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

İbrahim Tatlıses’ten Dolar Yorumu

İbrahim Tatlıses ‘4 Kadın’ programında

Müzik dünyasında İmparator olarak anılan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Seda Akgül, Hande Ataizi, Eylül Öztürk ve eski eşi Derya Tuna’nın sunucusu olduğu ‘4 Kadın’ isimli programa telefon bağlantısı ile konuk olarak katıldı. Tatlıses, programda samimi açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses kimdir?

İdo çok saygılı bir çocuk

Derya Tuna ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses ile ilgili konuşan İbrahim Tatlıses, “İdo çok kibar ve delikanlıdır ama yeri geldiği zaman çok serttir. Bana bile kafa tuttuğu zamanlar oluyor. Ben ona insanların önünde eğilme diyorum. O bana ‘yok baba o büyük, ayıp olur’ diyor. Bunu ben de Derya Tuna’da öğretmedi. Kendi kendine yaptığı bir davranış. Çok saygılı bir çocuk.” dedi.

İbrahim Tatlıses’ten sekizinci çocuk açıklaması

Sürpriz bir açılamaya da imza atan İbrahim Tatlıses, “Yedi tane çocuğum var sekizinciyi bekliyorum. Şu an yok ama gelebilir. Her an her saniye… Elif Ada ile çocuk defterini kapatmadım. Yeni bir çocuğum daha olabilir.” diye konuştu.

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından son günlerde doların hızla yükselişi konusunda yaptığı paylaşım ile gündeme gelmişti. Tatlıses, ses getiren paylaşımında şu ifadelere yer vermişti: Bayrağımızı göğsüne koyan, hiç bir zaman üstüne basmayan, diğerleri boş boş bakarken önce bayrağını düşünen bir adam var… Ne aç kalırız ne de açıkta kalırız. Burası Türkiye Cumhuriyeti herkes bunu böyle bilsin. Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güvenim ve inancım tamdır… Ekonomimizi alaşağı etmek isteyen, içerden ve dışardan bize savaş açan düşmanlar, hainler yine galip gelemeyecekler!!! Bizim öyle bir liderimiz var ki; ülkemizin ne adını, ne de şehit kanıyla ıslanmış bayrağımızı ayaklar altına aldırtsın… Bayrağımızı göğsüne koyan, hiç bir zaman üstüne basmayan, diğerleri boş boş bakarken önce bayrağını düşünen bir adam var… Zor günler geçecek, bu ülke neler gördü… Ne ilk olacak, ne de son!!! Doların inip çıkmasıyla bu vatana, bu millete bir şey olmaz!!! Şimdi avuçlarını ovuşturanlar, yine avuçlarını yalayacaklar, hep beraber göreceğiz… Ne aç kalırız, ne de açıkta kalırız burası Türkiye Cumhuriyeti herkes bunu bilsin!!! Biz bunları yaşadık, dolarmış, avroymuş korkunuz bu mu? Döviz hep indi, hep çıktı… Birlik olursak her şeyin üstesinden geleceğiz, biz hiç bir zaman paranın esiri olan bir millet olmadık, bu da böyle biline…!!!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler