Ana SayfaÜnlülerAşkım Kapışmak İsyan Etti!

İlgili Postlar

Aşkım Kapışmak İsyan Etti!

Kişisel gelişim ve kadın-erken ilişkilerine dair açıklamalarıyla dikkat çeken Ünlü Türk yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, dün Sapanca’da meydana gelen, kolları, bacakları ve kuyruğu kesilerek ölüme terkedilen köpek yavrusu için duyarsız kalmadı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu..Detaylar Haberimizde..

Bir kadın bir günde sekiz farklı karaktere girebilir.

“Dikkat Ettimde Hepsi Erkek!!”

Ünlü Yazar Aşkım Kapışmak 4 saat önce Sosyal Medya Hesabından ölüme terkedilen köpek yavrusu için bir açıklama yaptı. “Kravatlı siyasilerin hırsları yüzünden sahile vurmadımı Aylan Bebek, Babasının parasıyla  şımarmış bir serserinin elinde oyuncak olup parçalanmadımı Münevver Karabulut. Homfobikçe bir zihniyetle öldürülmedimi Eşcinseller. Sırf mülkiyet arzusundan dolayı hergün öldürülmüyormu canice kadınlar. Fermuarın içindeki penisini saklayamayacak kadar bir canavar olanlar yüzünden kararmıyormu hala çocukların hayatı. Ve hergün eli ,ayağı,kulağı ,kuyruğu kesilmiyormu birçok canlının. Şimdi sadece şunu söyleyeceğim.Dikkat ettimde hepsi erkek. Sırf o penisleri yüzünden İnsan olamamış, adam olamamış varlıklar. Şimdi o ceketli siyasilere sesleniyorum.Ne zaman gelecek Müebbet?”diye sordu seçim arifesindeki hükümete. Yüreğindeki acıyı dile getiren Ünlü yazar, önceki paylaşımında “Ellerim ayaklarım acıyor dünden beri uyuyamadım”diye açılmıştı takipçilerine.

“Ne Zaman Gelecek Hayvanlar İçin Müebbet!!”

Ünlü yazara takipçilerinden de destek geldi.” Çok net ifade için tüm insanlar adına teşekkürler”,”Cok yasayin sesimiz oldunuz cok yasayin.. “,” Ağzınıza saglık ne olur daha cok paylaşım yapınkı iyice duyulsun” gibi cümlelerle desteklerini dile getirdiler..

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler