Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya , Gökmen Şeynova ile Yeniden!!!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya , Gökmen Şeynova ile Yeniden!!!

Ünlü Manken Deniz Akkaya (40), önceki akşam Akmerkez ‘de bir mekanda, eski sevgilisi, tekstilci Gökmen Şeynova ile yemek yedi. İkili, barış yemeği sonrası aşklarına yeniden kaldıkları yerden devam etme kararı aldı. Detaylar Haberimizde..

Deniz Akkaya: Benim ölüm sizden fazla iş yapar!

Aşk Yine..Yeni..Yeniden!

Geçen yaz başlayan aşklarını Yunanistan tatiliyle ödüllendiren Deniz Akkaya-Gökmen Şeynova çifti, daha sonra Deniz Akkaya’nın  “Çok değer verdiğim Gökmen Şeynova ile şahane dostluğumuz devam ederek ilişkimizi bitirdik. Ömür boyu yan yana dostluğumuz devam edecek. Yine gülerek yolumuzda yürüyeceğiz.” açıklamasıyla son bulmuştu.  Şimdiye kadar bitirdiği ilişkilerinden hiçbirine geri dönmeyen ve görüşmeyen, neredeyse bütün aşklarıyla ilişkisi düşmanca sona eren Ünlü Manken  Deniz Akkaya’nın, Gökmen Şeynova ile yeniden başlaması hayretler uyandırdı.

Cevap Vermeden Uzaklaştılar!

Tekrar bir araya gelen ünlü çift, yemek sonrası mekandan birlikte ayrıldı. Deniz Akkaya‘nın, gazetecilerin ard arda gelen sorularına sert bir çıkış yaparak, “Uff!” şeklinde yanıt vermesi dikkatlerden kaçmadı. İkilinin aşklarıyla ilgili yapacağı açıklama merak konusu oldu.

Deniz Akkaya Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler