Ana SayfaÜnlülerOnur Büyüktopçu'dan Olay Açıklama!

İlgili Postlar

Onur Büyüktopçu’dan Olay Açıklama!

Ekranların aranan yüzü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, önceki akşam bir AVM’deki bir mekanda arkadaşlarıyla buluştu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Onur Büyüktopçu bakın neler söylemiş..Detaylar haberimizde..

‘Yemekteyiz’ yarışmacısı herkesi kandırmaya çalıştı, sonunda rezil oldu!

“Kendimden Ödün Veremem”

Kendisiyle konuşmak isteyen Gazetecilere kısa bir röportaj veren Onur Büyüktopçu, “Bugün arkadaşlarımla bir araya geldim, hasret giderdim. Program yaptığım için pek vaktim olmuyor, onu değerlendirdim” diyerek sözlerine devam eden Onur Büyüktopçu, Cadde’den Emrah Akçaay’ın haberine göre, sunduğu yemek programında zaman zaman gerginlik yaşanmasına da değindi. Ünlü oyuncu, “Sonuçta yarışma, para için yapılıyor. Maalesef bazı yarışmacılar olduğu karakterin dışına çıkıyor. Ancak ben buna müsaade etmiyorum, kendimden ödün veremem” şeklinde konuştu.

Dizi sektörünün daha iyi olduğunu belirten Büyüktopçu, “Artık büyük paralar verilmiyor, eski oyuncuların yerini yeniler almaya başladı” ifadelerini kullandı.

Onur Büyüktopçu Kimdir?

“Şöhret ve Para İçin Geliyorlar”

Aşk hayatında kimse olmadığını belirten Onur Büyüktopçu, “Bazı insanlar bana şöhret ve para için geliyor gibi hissediyorum. Kalbime dokunan olursa neden olmasın?” diyerek sözlerini tamamlayan Ünlü Sunucu merak uyandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler