Ana SayfaDiziler'Yemekteyiz' yarışmacısı herkesi kandırmaya çalıştı, sonunda rezil oldu!

İlgili Postlar

‘Yemekteyiz’ yarışmacısı herkesi kandırmaya çalıştı, sonunda rezil oldu!

Yemekteyiz yarışmasında ilginç anlar yaşandı. Yemeklerin yarıştığı programda herkesi kandırmaya çalışan bir yarışmacı, bu hamlesi ile herkesi şaşkına çevirdi. Detaylar haberimizde…

Yemekteyiz final yapıyor! İşte o tarih

Yemekteyiz’de şoke eden olay

TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz isimli programda inanılmaz anlar yaşandı Yemekteyiz tarihine geçecek olay, hem programın sunucusu Onur Büyüktopçu’yu, hem diğer yarışmacıları, hem de ekran başındaki izleyicileri şoke etti.

5 Haziran 2018 Reyting Sonuçları! Zirve Yarışını Kim Kazandı? Kadın dizisi mi? Ufak Tefek Cinayetler dizisi mİ? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi mi? İşte detaylar…

Herkes şaşkına döndü

Yemekteyiz’in dünkü yarışmacısı Tansu Taşkın’dı. Tansu Taşkın’ın misafirlerine yaptığı yemekleri tadan diğer yarışmacılar, bir anda neye uğradıklarını şaşırdı.

Annesinin salatasıyla kandırmaya çalıştı

Tansu Taşkın’ın yaptığı salata masaya gelince olanlar oldu. Dış ses, Taşkın’ın salatayı kendisinin yapmadığını, annesinin yaptığı salatayı masaya getirdiğini açıkladı. Yemekteyiz tarihinde bir ilke imza atan Tansu Taşkın, herkesi kandırmaya çalıştığının ortaya çıkması ile şoke etti.

Ben bunu kabul etmem

Yarışmanın sunucusu Onur Büyüktopçu, yaşadığı şaşkınlığı üzerinden atıp bu durumu kabul etmeyeceğini ve yarışmacıya vereceği puandan kıracağını belirterek “Ben bunu kabul etmem” dedi. Diğer yarışmacılar da Büyüktopçu’ya destek olarak salatadan tatmayacaklarını söylediler. Yarışmacılar, Tansu Taşkın’ın salatasını yemeyerek protesto ettiler.

Herkesi kandırmaya çalışan yarışmacıdan ilginç savunma

Gerçeğin ortaya çıkması ile ne diyeceğini şaşıran yarışmacı Tansu Taşkın, “Gözden kaçmamış” şeklinde kısa bir açıklama yaptı. Tansu Taşkın’ın bu açıklaması da en az yaptığı hareket kadar şaşkınlık yarattı.

Yemekteyiz final yapıyor

Yemekteyiz programı, final haberleri ile gündeme geldi. Mesut Yar, program hakkında şu şekilde bir açıklama yaptı: Yemekteyiz (TV8) çekimlerini önceki gün tamamladı. Onur Büyüktopçu, Doğu Akdeniz’de tatile çıktı… Açıkçası kavgası dövüşü olmayan bir haftayı geride bırakınca program giderayak toplumsal vicdanın sesini mi dinliyor acaba diye düşündüm… Bunun yanıtını önümüzdeki iki haftalık yayın maratonunda alacağız. Neyse, iyi tatiller Onur. Sezonun en parlak işini çıkardın, ekip olarak çıkarttınız. Bu yıl tatil en çok senin hakkın! Yemekteyiz, hafta için her gün gündüz kuşağında TV8 ekranlarında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler