Ana SayfaDizilerYemekteyiz final yapıyor! İşte o tarih

İlgili Postlar

Yemekteyiz final yapıyor! İşte o tarih

Ekranların fenomen programlarından birisi olan ve TV8’de yeniden yayınlanmaya başlayan Yemekteyiz final bölümü ile ekranlara veda edecek.

Bu yıl yeniden TV8 ile birlikte yayınlanmaya başlanan ve izleyiciyi kendisine çekmeyi başaran Yemekteyiz, gelecek sezon için de şimdiden bileti almış durumda. Onur Büyüktopçu tarafından sunulan ve eski dönemlerdeki gibi yeniden ilgi odağı olmayı başaran program, bu sezon final bölümü ile birlikte yaz tatili arasına girecek.

Yemekteyiz’de ilginç yarışmacı!

Yemekteyiz final bölümü çekildi

Mesut Yar tarafından paylaşılan son bilgilere göre programın final bölümü çekilmiş. Gelecek sezon yeniden ekranlarda olacak Yemekteyiz için çekilen bölümler ekranlara gelmeye devam edecek ve yayınlanacak son final bölümü ile birlikte program kısa bir süre ekranlara veda edecek.

“Sezonun en parlak işi”

Mesut Yar köşesinde Yemekteyiz ile ilgili yaptığı değerlendirmede sezonun en parlak işlerinden birisi olarak tanımlama yaparken şöyle dedi; “Yemekteyiz” (TV8) çekimlerini önceki gün tamamladı. Onur Büyüktopçu, Doğu Akdeniz’de tatile çıktı… Açıkçası kavgası dövüşü olmayan bir haftayı geride bırakınca program giderayak toplumsal vicdanın sesini mi dinliyor acaba diye düşündüm… Bunun yanıtını önümüzdeki iki haftalık yayın maratonunda alacağız. Neyse, iyi tatiller Onur. Sezonun en parlak işini çıkardın, ekip olarak çıkarttınız. Bu yıl tatil en çok senin hakkın!”

Yayınlandığı saat itibari ile oldukça yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başaran program, bu başarısıyla seneye de yayınlanmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler