Ana SayfaDizilerYemekteyiz Yarışmacısı: Benim Beynimde 5 Lob Var

İlgili Postlar

Yemekteyiz Yarışmacısı: Benim Beynimde 5 Lob Var

Yemeklerin yarıştığı yarışma programı Yemekteyiz’de ilginç anlar yaşandı. Tartışma esnasında bir yarışmacının sarf ettiği sözler, şaşkınlık yarattı. Beyindeki loblardan söz edilirken, bir yarışmacı çok zeki olduğunu vurgulamak amacı ile “Benim beynimde 5 lob var” dedi. İşte detaylar…

Yemekteyiz Programının Merak Edilen Dış Sesi İfşa Oldu!

Yemekteyiz’de ilginç tartışma

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması Yemekteyiz, yarışmacılar arasında geçen ilginç diyaloglarda zirve yaptı. Yemekteyiz’in önceki gün yayınlanan bölümüne, iki yarışmacı arasında geçen bir tartışma gündem yarattı.

Benim beynimde 5 lob var

Esma hanım, diğer bir yarışmacı ile tartışırken “Siz benim beynimdeki lobları nereden biliyorsunuz, ben beynimde lob olduğunu bilmiyorum” dedi. Bu şaşkınlık veren sözlerin ardından diğer yarışmacı, “Zeki insanlarda iki lob vardır derler” dedi. Bunu duyan Esma hanım, “O zaman bende 5 lob var” diye yanıt verdi.

Esma hanım, bu sözleri ile Yemekteyiz’e damgasını vururken, sosyal medyada günün konusu haline geldi. Sosyal medya kullanıcıları, Yemekteyiz yarışmacıları arasında geçen bu ilginç diyaloğu hesaplarında paylaştı.

İşte dillere dolanan o lob tartışması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler