Ana SayfaDedikoduYemekteyiz Programının Merak Edilen Dış Sesi İfşa Oldu!

İlgili Postlar

Yemekteyiz Programının Merak Edilen Dış Sesi İfşa Oldu!

Yemekteyiz’in Merak Edilen Dış Sesi Tarkan Koç’un Görüntüsü İfşa Oldu

Yıllardır Yemekteyiz gibi birçok programın dış sesliğini yapan, yüzünü bir kere göstermeyen Tarkan Koç ifşa oldu. Herkesin merakla beklediği Tarkan Koç’u görenler “sesiyle görüntüsü hiç benzemiyor” gibi cümleler kurmadan edemedi.

Dış Ses İfşa Oldu

Yemekteyiz programı yayınlandığı günden bu yana bir çok kişi tarafından beğenerek izlenmeye devam ediyor. Programda merak edilen en önemli şeylerden biride dış seslik yapan, görüntüsü hiç gösterilmeyen Tarkan Koç ifşa oldu. Tarkan Koç’u görenler hayal kırıklığına uğradı.

Tarkan Koç’un çok iyi geçen bir eğitim hayatı olmuştur. Üniversite yıllarını ilk olarak Opera-Şan bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra Felsefe Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini yaptı. Yeditepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde Doktora öğrenimi gördü.

Tarkan Koç, eğitim hayatından sonra çeşitli kanallarda yayınlanan “Yemekteyiz” programında dış seslik yapmıştır. O zamanlardan beri programı beğenerek izleyen seyirciler her zaman dış sesi merak etmişlerdir. Tarkan Koç, sesi ile herkesi etkilemeyi başarmıştır. Tarkan Koç, şuanda TV8 ekranlarında yayınlanan “Yemekteyiz” programında dış seslik yapmaya devam etmiştir. Tarkan Koç, geçtiğimiz günlerde ifşa oldu. Takipçiler ise “hiç hayal ettiğimiz gibi değil” yorumunu yapmadan edemedi.

Yemekteyiz Programının Merak Edilen Dış Sesi İfşa Oldu!
Yemekteyiz Programının Merak Edilen Dış Sesi İfşa Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler