Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki, Ümit İbrahim Kantarcılar İle Aşk Mı Yaşıyor? İşte Cevabı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki, Ümit İbrahim Kantarcılar İle Aşk Mı Yaşıyor? İşte Cevabı!

Yakışıklı Oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar, Aleyna Tilki İle Aşk Yaşadığı İddialarına Cevap Verdi!

Yaşına rağmen yaptığı açıklamalar ve başarılarıyla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, son dönemlerde de aşk hayatı ile gündemde. Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı iddialarına Ümit İbrahim Kantarcılar, “Öyle bir durum yok” dedi.

Ümit İbrahim Kantarcılar İddiaya Cevaplık Getirdi

Daha yaşının küçük olduğu için  alkollü mekanlarda sahne almasıyla bir anda magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Aleyna Tilki, şimdilerde aşk iddialarıyla gündemde. Genç yaşına rağmen cevapları ve başarısı ile herkesi şaşırtan Aleyna Tilki’nin aşk hayatı da çok merak edildiği için çeşitli iddialarda bulunuluyor.

Aleyna Tilki’nin sevilen dizi ‘Kanatsız Kuşlar’ın başrol oyuncusu Ümit İbrahim Kantarcılar ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.Ümit İbrahim Kantarcılar,geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülendi.Gündemde olan bu konu tabi hemen Kantarcılar’a soruldu.Konuyla ilgili Kantarcılar, “Bazı aşklar, mahrem yaşanır. İş, hayvan ve mesleğime olan aşkımı cesurca haykırabilirim. Ama bazı aşklarımın da kıymetli kalması gerektiğini düşünüyorum. Aleyna ile öyle bir durum yok. Herkes herkesle arkadaş olabilir” şeklinde konuştu.

Aleyna Tilki, Ümit İbrahim Kantarcılar İle Aşk Mı Yaşıyor?
Aleyna Tilki, Ümit İbrahim Kantarcılar İle Aşk Mı Yaşıyor?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler