Ana SayfaÜnlülerHilal Cebeci'nin eşcinsellik yorumuna ilk tepki Pınar Altuğ'dan

İlgili Postlar

Hilal Cebeci’nin eşcinsellik yorumuna ilk tepki Pınar Altuğ’dan

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı eşcinsellik değerlendirmesi ile dikkat çeken Hilal Cebeci’ye ilk tepki Pınar Altuğ’dan geldi.

Dönem dönem yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Hilal Cebeci, son olarak eşcinsellik konusuna değindi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Eşcinsellik bir hastalıktır, bunu normalleştirmeyelim” diyen şarkıcı, eşcinsellik konusu üzerinden pek çok kişiyi kızdırdı. Şarkıcıya ilk tepkilerden birisi ise Pınar Altuğ’dan geldi.

Yeşim Salkım: ‘’Gülben Ergen, Sen Türkiye Cumhuriyeti’nin gördüğün en büyük…. Nokta nokta nokta’’

Pınar Altuğ çok kızdı

Hilal Cebeci’nin yaptığı yoruma oldukça kızdığı görülen Pınar Altuğ, “Her şeyi bildiğini sanıp bir şey bilmeyen gerizekalılar” dedi. Hilal Cebeci’nin paylaşımı altına yapılan yorumlarda şarkıcıya yönelik tepki artarken Pınar Altuğ’un mesajına destek yorumları yapıldı. Hilal Cebeci’ye daha sonrasında ise Deniz Akkaya, Pınar Altuğ Atacan, Akasya Asil Türkmen ve Selin Ciğerci gibi isimler d tepki gösterdi.

“Gerizekalı”

Cebeci’ye tepki gösteren Deniz Akkaya daha sert ifadeler kullandı. Akkaya “Ah şu her şeyi bildiğini sanıp hiçbir şey bilmeyenler, gerizekalı olduklarını bir anlasalar” dedi.

Cevap gecikmedi

Hilal Cebeci gelen bu yorumlar sonrasında bir açıklama daha yaptı. “Eşcinselliğin normal olduğunu savunanlar ilk siz olmadığınız gibi son savunucuları da siz olmayacaksınız, eşcinseller ile heterosesuelleri tabi ki eşit kefeye koymalıyız, eşit şartlar ve haklar sunmalıyız. Bütün yapılan çalışmalar, eşcinselliğin aslında diğer aşırılıklarla birlikte olduğudur, aşırı cinsel dürtüler, madde ya da ilaç uyuşturucu kullanımı gibi” diyerek tepkilere karşılık veren Hilal Cebeci, tartışmayı farklı bir boyuta taşıdı .

Hilal Cebeci kimdir?

Pınar Altuğ kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler