Ana SayfaKimdirHilal Cebeci kimdir?

İlgili Postlar

Hilal Cebeci kimdir?

Türkiye’nin şarkıcılarından birisi Hilal Cebeci kimdir? İşte pop şarkıcısıyla ilgili detaylar.

Türkiye’de zaman zaman yaptığı çıkışlarla adından söz ettiren ve polemikleriyle tanınan Hilal Cebeci, çıkardığı albümlerle de sektöre adını duyurmayı başardı.
Bugün Doğan Ünlüler

Hilal Cebeci kimdir, ne zaman doğdu?

Hilal Cebeci 4 Temmuz 1976 tarihinde doğdu. İstanbul doğumlu olan şarkıcı, hayatının büyük bir kısmını da İstanbul’da geçirdi

Hilal Cebeci sektöre nasıl giriş yaptı?

Şarkıcı müzik yıllarına ilk girişi 1993 yılını buldu. Erdal Erkoç ve Sinan Erkoç gibi isimler ile birlikte çalışarak sektöre giriş yapan Hilal Cebeci, daha sonrasında restoranlarda çalıştı.

Hilal Cebeci eğitim dönemleri nasıl geçti?

Oyuncu 1994 yılında Mithat Paşa Kız Meslek Lisesi’nde okudu. Buradaki eğitimini tamamlayarak mezun olan oyuncu daha sonrasında ise şarkıcılık alanına yöneldi ve albümler yapmaya başladı.

Mezun oldu. 1997’ye kadar Çubuklu Hayal Kahvesi ve Fayton Bar gibi İstanbul’un çeşitli gece kulüplerinde sahne aldı.

Hilal Cebeci ilk albümünü ne zaman çıkardı?

Şarkıcı ilk albümüyle 1999 yılında çıkış yaptı ve piyasaya girdi. İlk albümü Köylü Güzeli ile birlikte sektörde adını duyuran Hilal Cebeci, bu albümüyle birlikte konserlere başladı. Şarkıcılığının yanı sıra dönem dönem farklı projelere de dahil olan Hilal Cebeci, 2000 yılında Alo Yarışma adlı programında yer aldı. Oyunculuk alanında da yer alan Hilal Cebeci, 2001 yılında Şarkıcı adlı filmde oyunculuk alanında da yetenekli olduğunu gösterdi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler