Ana SayfaÜnlülerDerya Tuna'dan Çarpıcı Açıklamalar!

İlgili Postlar

Derya Tuna’dan Çarpıcı Açıklamalar!

Derya Tuna’dan çarpıcı açıklamalar! 4 Kadın Zamanı isimli program ile her sabah ekranlara gelen Derya Tuna, sunuculuğunu Eylül Öztürk, Hande Ataizi ve Seda Akgül ile birlikte yaptığı programda kendisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Derya Tuna, özel hayatı ile ilgili sorulara ne cevap verdi? İşte haberimizin tüm ayrıntıları…

Derya Tuna Doğum Gününü İbrahim Tatlıses İle Kutladı

Derya Tuna’dan Çarpıcı Açıklamalar

Hafta içi her sabah canlı yayınla saat 09.30’da Kanal D’de 4 Kadın Zamanı isimli programla ekranlara gelen Derya Tuna, kendisi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eylül Öztürk, Hande Ataizi, Seda Akgül ve Derya Tuna’nın sunuculuğunu üstlendiği programda magazinden modaya hayata dair ne varsa konuşuluyor.

Derya Tuna kimdir?

27 Yıl Bekledim!

4 başarılı ekran yüzü, ‘ilişkilerin kaç yıl sonra evlilikle sonuçlanacağı’ konusunu tatışırken kendisine yöneltilen ‘Evlenmek için ne kadar beklersiniz?’ sorusuna esprili bir dille yanıt veren Derya Tuna, “27 yıl bekledim, olmadı…” dedi.

Derya Tuna’dan Ayşegül Yıldız tepkisi: Çok anlamsız buldum

Çok Mutlu ve Huzurluyum

Geçtiğimiz günlerde de oğlu İdo’nun “Annemi iyi tanıdığım için evliliği şu ana kadar tercih etmediğine göre bundan sonra da etmez diye düşünüyorum” sözlerinin çok konuşulması üzerine bir açıklama yapan Derya Tuna, “İbrahim Bey’den ayrılalı 22 yıl oldu. Çocuğum var, asla evlilik düşünmüyorum. Çok mutlu ve huzurluyum” şeklinde hislerini ifade etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler