Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın, Okan Kurt ile boşanma sonrası ilişkisini anlattı. Kızı Hira'yı nasıl...

İlgili Postlar

Demet Akalın, Okan Kurt ile boşanma sonrası ilişkisini anlattı. Kızı Hira’yı nasıl görüyor?

Demet Akalın, Okan Kurt ile boşanma sonrası ilişkisini anlattı. Akalın, Okan Kurt ile boşandıktan sonra görüşmeye devam etti mi? Okan Kurt, kızı Hira’yı nasıl görüyor? Akalın ile arası nasıl? Birlikte otele gittiler mi? Demet Akalın ve Okan Kurt’un boşanması ilişkilerine nasıl bir düzen getirdi? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’ın Amerika Macerası Neden İptal Oldu?

Demet Akalın iddiaları yanıtladı

Geçtiğimiz günlerde evine haciz gelen ve ertesi günü altı yıllık eşi ve kızı Hira’nın babası ile boşanan Demet Akalın, sessizliğini bozdu. Boşanma sonrasında hakkında birçok iddia gündeme gelen Demet Akalın, iddiaları yanıtladı.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’dan Okan Kurt açıklaması

Demet Akalın, Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu, teve2’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına açıklama yaptı. Programın canlı yayınında Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt’ın mesajlarına cevap veren Akalın, şu açıklamalarda bulundu: İnsanlar beni rahat bıraksınlar ben iyiyim. Kayseri’de sahne aldığım konser, yaz başından beri belli olan bir konserdi. Konserden konsere koşturuyorum. İcraya giren eşyalarım geri geliyor. Okan’la bir otelde görüntülendiğim iddia edilmişti. Onlar yalan. Okan Kurt’un evde bir çöpü bile yok. Okan’la tek bağımız Hira. Onun için de dadısıyla iletişime geçiyor, benimle değil. Okan Kurt,Hira’yı bakıcısı eşliğinde görüyor. Okan’la boşandıktan sonra hiç görüşmedik. Biten bir şey için için hayatımda bir şey yapacağım artık konuşmayacağım, ben o sayfayı kapattım.

Okan Kurt kimdir?

Demet Akalın, evine gelen hacizin ardından evinde oluşan hasarı ve yaşadıklarını sosyal medya hesabından şu sözler ile anlatmıştı: Şimdiii size ne diyeyim ben! Gelen avukat gelen icra müdürü hakkınızda suç duyurusunu da yapacağım! Şu evimin sökemediğiniz kopardığınız hortumlar bu yağmurda evi su bastırdı!! Kurutma makinelerini de almışınız çocuğumun eşyaları perişan!! Yaaa ben size o gün kendi ellerimle çay servisi yaptım müdüre güvendim çektim çıktım evden kızımla!! Bu evi bu hale getirecek ben size ne yaptım?? Soruyorum ne yaptım!!???? Borçlu beyefendiye doğum yapan çocuğuna kızımın altınlarından götürmüştü koştura koştura babası! Ben size ricam ettim Hira’nın ilk okul günü girmeyin odasına dedim tv klima ne varsa alacağız dediniz! Sizin derdiniz ben değilim borçlunuz da ben değilim! O formalite boşandı diyenlerin hepsini yüce Rabbim’e havale ediyorum!!! Nerede çocuk nerede Aile Mahkemesi!! Nerede benim hakkım!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler