Ana SayfaÜnlülerSeçkin Piriler, dayak yediği Meral Kaplan'ı affetti mi?

İlgili Postlar

Seçkin Piriler, dayak yediği Meral Kaplan’ı affetti mi?

Seçkin Piriler, dayak yediği Meral Kaplan’ı affetti mi? Yıllarca dostluk yapan, geçtiğimiz aylarda feci şekilde kavga ederek dostluklarını bitiren Meral Kaplan ve Seçkin Piriler barıştı mı? Küslüğün detayları gün yüzüne çıktı mı? Kavganın etkisi atlatıldı mı? Seçkin Piriler, Meral Kaplan’ı affetti mi? Detaylar haberimizde…

Seçkin Piriler, Meral Kaplan ile Olan Kavgasını İlk Defa Anlattı!

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan kavgası

İddialara göre; Seçkin Piriler ve Meral Kaplan çok feci bir kavgaya tutuşmuştu. Seçkin Piriler’in Bodrum’daki evinde annesi ve oğlu ile birlikte tatil yapan Meral Kaplan, yakın dostu Seçkin Piriler tarafından saldırıya uğramıştı. Meral Kaplan’ın Seçkin Piriler’i eleştirdiği ve çocukları hakkında bir konuda kendisini uyardığı için sinirlenen Piriler’in, Meral Kaplan’a bağırıp çağırmaya başladığı iddia edilmişti. Ortam iyice gerginleşmeye ve sesler yükselmeye başlamış. Sonunda büyük bir kavga çıkmış ve Seçkin Piriler, Meral Kaplan’a fiziksel saldırıda bulunmuş. Ancak, Seçkin Piriler darp izlerini paylaşarak kendisinin Meral Kaplan’dan şiddet gördüğünü söylemişti.

Meral Kaplan kimdir?

Meral Kaplan’dan Seçkin Piriler’e zeytin dalı

Meral Kaplan, olayın ardından “Arkadaşlar arasında olur böyle şeyler. Kendisinden özür dilerim.” diye açıklama yapmış ve Piriler’e zeytin dalı uzatmıştı. Peki, Seçkin Piriler barışmayı kabul etti mi?

Seçkin Piriler kimdir?

Seçkin Piriler, Meral Kaplan’ı affetti mi?

Seçkin Piriler, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Piriler’e, muhabirlerden “Sizden özür dileyen Meral Kaplan’la barıştınız mı?” diye soruldu. Bu soruya sinirlenen Seçkin Piriler, “Bu konularla ilgili konuşmuyorum.” diye yanıt vermekle yetindi.

Seçkin Piriler’den kavga açıklamaları

Seçkin Piriler, olayın ardından “Uyandığımdan beri saçma gerçek olmayan bir haber için telefonum çalıyor bu haber büyük bir yalan haberdir gerçek dışıdır. Sadece bizi aramızda güldürür. Bir de haber doğru olsaydı sahilde elbette gazeteciler ya da halk çekerdi değil mi? Buradan bile anlayabilirsiniz haberin yalan olduğunu. İlla bizimle ilgili haber yapmak istiyorsanız güzel haberlerimizi yapın.” şeklinde açıklama yapmıştı. Ancak, sonrasında olayın gerçek olduğunu kabul etmiş ve konu hakkında “Çok yorum yapıldı, insanlar birçok şey uydurdu. Erkek kavgası diyen bile oldu. Bunların hiçbir şekilde benimle uzaktan yakından ilgisi yok. Benim tek derdim çocuklarım. Her konuda anlayışlı ve sabırlı olabilirim ama çocuklar söz konusu olduğunda hiçbir şeyi hazmedemem. Evet, bazı şeyler yaşandı ve kapandı. Tekrar ediyorum bu asla bir erkek kavgası değildi. Ben kimseyle ilgili konuşmak istemiyorum, kimse de benimle ilgili konuşmasın.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler