Ana SayfaÜnlülerSeçkin Piriler, Meral Kaplan ile Olan Kavgasını İlk Defa Anlattı!

İlgili Postlar

Seçkin Piriler, Meral Kaplan ile Olan Kavgasını İlk Defa Anlattı!

Son günlerde adı hep magazin basınında üst sıralarda yer alan Seçkin Piriler, hakkında çok merak edilenleri anlattı. Basında geçtiğimiz hafta yer alan yakın arkadaşı Meral Kaplan ile kavgasının gerçek sebebi ne?  Eski eşi Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile ilişkileri nasıl? Kendisine 700 bin liraya ev aldığı haberleri ile ilgili neler söyledi? İşte Seçkin Piriler ve hakkında merak ettiklerinizin tüm ayrıntıları…

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan’ın kavga görüntüleri ortaya çıktı!

Tüm Merak Edilenleri Yanıtladı

Kaan Tangöze ile olan mutlu evliliği, Tangöze’nin kendisini Kıvılcım Ural ile aldatması ile biten Seçkin Piriler; hakkında çıkan haberlerle ilgili bütün sorulara açık yüreklilik ile cevap verdi. İşte Alev Gürsoy Cimi’nin, Seçkin Piriler ile yaptığı o çok konuşulacak röportajı…

Çocuklar Söz Konusu Olduğunda Hiçbir Şeyi Hazmedemem

“Bodrum’da günler nasıl geçiyor?
Bodrum’da günler hayal ettiğimden farklı geçti. Çocuklarım için gelmiştim. Yakında İstanbul’a dönüyorum.

Hâlâ çok güzelsin, kim der iki çocuk annesi…
Güzel sözlerin için teşekkür ederim. Hâlâ çok gencim ve genetikten gelen avantajlarım var, bir de hayatımda hiç sigara içmedim. Bu, bir kadın için çok önemli. Ve moral tabii, en önemlisi. Kendimi hemen tamir edebilme gücüne sahibim. Kötü bir olay yaşadığımda da kendimi evin dışına atarak rahatlıyorum. Saatlerce deliler gibi yürüyüş yapıyorum. Zaten kendimi bildim bileli spor yapıyorum. Bu da formda olmamın başlıca nedeni. Makyajla asla uyumam ve gerekmedikçe makyaj yapmam.

Kötü zamanlar geçirdin. Peki, şimdi hayat nasıl gidiyor, her şey yolunda mı?
Şu an iyiyim ama geçmiş zordu. Son yıllarda anlayamadığım çok şey yaşadım. Bazen şoktan bazen de çocuklarım için sustum. İnsanlar yaralamak için bana saldırdı. Kimseye pirim vermek istemedim. Hep geleceğimi ve çocuklarımı düşünürüm. Ama en önemlisi şu: İlahi adalete inanıyorum. Kötülük yapan kötülük bulur. Benim başım dik, alnım ak, kalbim temiz ve kafam rahat çünkü kimsenin canını yakmadım. Ama benim canımı yaktılar.

Yaşadıkların sana ne öğretti?
Duygusal anlamda başıma asla gelmez diye düşündüğüm şeyler yaşadım. Akla gelmeyen başa geliyormuş bunu öğrendik. Bunu atlatmak hiç kolay olmadı. Sevdiğim bir adamdan ayrıldım, çocuklarım beni ayakta tuttu. Yaşadıklarım bana şunu öğretti: Hayatta hiç ummadığım anda ummadığın şeyler başına gelebiliyormuş. Her şeyi umun, bekleyin. Çünkü ben gerçekten aldatılmaya ihtimal bile vermiyordum. Bunlara her zaman hazırlıklı olmak gerekiyormuş. Ben hazırlıksızdım. Yine de anlayamasam da anlamaya çalıştım. Yaşadıklarım her şeye rağmen ayakta durmayı ve dimdik yaşamayı öğretti bana. En önemlisi kimseyi kendinden fazla çok sevmemeyi. Çünkü ben sevmiştim.

Ben ‘duygusal haksızlık’ dedim ama yaşadıklarını sen nasıl tanımlarsın?
Yaşadıklarımı şöyle tanımlıyorum: İyiler her zaman kaybeder sözünün doğrulaması gibi ne yazık ki. Şimdiye kadar hep bunu gösterecek olaylar yaşadım.

Seçkin Piriler kimdir?

EBEVEYNLERİN BENCİLLİKLERİNİ ÇOCUKLAR ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİL

Dışarıdan göründüğün kadar güçlü müsün sahiden?
Güçlü olmak zorundayım. İki çocuğum var çünkü. Kendi kendime kaldığımda tabii ki çok üzülüyorum. Çocuklarımı Kaan ile birlikte büyütmek isterdim. Olmadı. Ama çocuklarımıza bunu hissettirmemeye çalışıyoruz. Sonuçta ebeveynlerin bencilliklerini çocuklar çekmek zorunda değil. Çocuklarım için her daim güçlü durmak zorundayım, başka çarem yok.

Sen çocuklarına yaşadıklarını belki yansıtmıyorsun ama onlar bir şeyler olduğunu hissetmiyor mu?
Bu olay kuşkusuz onları da etkiledi. Onlara yansıtmamak için ağlarken gülmeyi öğrendim. İçim alev alev yanarken “Her şey yolunda” demeyi öğrendim. Çocuklarıma sarılarak yaralarımı sarmakta ustalaştım. Ama ne yazık ki o yaralar bazen kanayabiliyor.

Nasıl çocuklar? Anneliğini de dinlemek isterim senden…

İyi ki çocuklarım var bu hayatta. Hayatımda yaptığım en doğru şey onlar. Bazen babalarına gidiyorlar, o zaman o ev bana anlamsız, soğuk ve ruhsuz geliyor. Onlar olmayınca hayat bomboş. Çocuklarım çok hareketli. Onların dilinden de bir tek ben anlayabiliyorum. Tek derdim gelecek için pırıl pırıl çocuklar yetiştirebilmek. İnsanların çocuklara tahammülü kalmamış ama ben sabırlı bir anneyim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Benim hayatımda oğullarım Hakan ve Volkan dışında çok önemli bir şey yok.

Yaşadıklarını atlatmak için hiç destek aldın mı?
Tabii ki aldım. Bu zor günler desteksiz geçer miydi? İstanbul’a döndüğümde tekrar almayı düşünüyorum. İnsanlara güvenmemeyi öğrendim. Son yaşadığım olayın ardından birlikte çalıştığım Şeyma Barkar’ın bir anne gibi yanımda olması ve şefkati beni hem kolay toparladı hem de açıkçası aklımı başıma getirdi.

Seçkin Piriler’in yaşadıklarını birkaç cümle ile özetlesek ne anlatırsın? İnsanlar seni nasıl tanımalı?
Bence beni, benim gibi kalbi güzel insanlar tanımalı. Çünkü kötü kalpli insanlar beni çok incitiyor. Kötü kalpli insanların beni anlayabilmesi mümkün değil. Benim doğallığımı ancak benim gibi insanlar anlar. İnançlı biriyim ve sadece Allah’ın adaletine güveniyorum. Kötülük yapan herkesi Allah’a havale ediyorum.

Bu hikayede seni en çok yaralayan şey ne oldu?
Tabii ki aldatılmak. Hiç kimse evlenirken aldatılacağını, evliliğinin böyle biteceğini tahmin etmez. Böyle bir şeyi aklımın ucundan geçirmezdim.

En çok kime kızgın ya da kırgınsın?
Kızgınlık geçer kırgınlık kalır… Buradan basın mensuplarına söylemek istediğim bir şey var: Lütfen çocuklarımı magazin malzemesi yapmayın. Bunu hak etmiyorlar.

“Neden başkasının başına gelmedi de benim başıma geldi” dedin mi?
Benim başıma neden geldiğini sorguladım ama neden başkasının başına gelmedi demedim, demem de. Ben tanınmış bir insan olduğum için bu durum çok konuşuluyor ama kim bilir benim gibi acılar çeken ne kadar çok kadın vardır. Aldatılan kadın sayısı o kadar çok ki… Mesela Instagram’da bir yığın takipçim var, hepsi bana destek. Birçoğu da benim yaşadığım olayların benzerini yaşamış hatta beni örnek alanlar var. Eğer duruşumla bir insanın bile hayatında umut ışığı olabiliyorsam ne mutlu bana.

İNSANLARIN DÜNYALARINI YIKARAK MUTLU GÖRÜNMEK ANCA POZLARLA OLUR

Bir röportajında Kıvılcım Ural dedi ki “Kötü kadın değilim, suçlu aşk.” Bu sözler sana ne hissettiriyor?
İhanette iki suçlu vardır: Aldatan ve eylemi birlikte gerçekleştirdiği kişi. İnsanların dünyalarını ve hayallerini başlarına yıkarak mutlu olamazsınız. O mutluluk ancak pozlarda oluyor.

Zaman her şeyin ilacı… Peki senin hayatında aşk nerede?
Bu soruyu çok içtenlikle yanıtlıyorum. Aşık olmayı, sevmeyi ve sevilmeyi çok istiyorum. Bu duyguyu çoook özledim. Belki de ruhumun ilaçlarından biri de aşık olmaktır. Duruşuyla, tavrıyla, karakteriyle ne yazık ki yanımda durabilecek birini bulamadım ben. Elimi sımsıkı sarması için ona verebileceğim, kalbimi tam olarak teslim edebileceğim birini bulamadım. Belki de birine tekrar aşık olunca dünyaya bakışım da değişecek. İnşallah karşıma tüm bunlara layık biri çıkar. Kalbimi uçuracak, ayaklarımı yerden kesecek, çocuklarıma da iyi bir ağabey olabilecek birini çok istiyorum. ■ Hakkında doğru olmayan aşk haberleri çıkınca ne hissediyorsun? Bugüne kadar hep arkadaşlarımla, iyi dostlarımla yazılıp çizildim. Tabii ki güzel bir kadın olduğum için yakıştırıyorlar. Buna kızmıyorum ama artık ben de gerçekten güzel bir ilişki yaşamak istiyorum. Aşık olmak istiyorum. Hayatımda da kimse yok.

İş konusunda neler yapmayı düşünüyorsun?
Çalışmayı çok seviyorum. İstanbul’a döndüğümde görüşmelerim var. Kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum. En büyük hayallerimden biri bir rock albümü çıkarmak. İçimde hep uhde kalmıştır bu ve bu hayalimi gerçekleştireceğim. Sahneye çok yakışacağımı düşünüyorum. İnsanlar benim sesimi bilmiyor; gayet iyidir. Oyunculukla ilgili de kendimi kanıtlayabileceğim birkaç proje geldi. İstanbul’a gidince netleşecek.

En son Kaan Bey’in aldığı 700 bin liralık ev yazılıp çizildi. Hatta Bodrum Gündoğan’daki bu evi Kıvılcım Ural ile farklı zamanlarda dönüşümlü kullandığınıza dair bir iddia ortaya atıldı.
Kaan, çocukların Bodrum’u çok sevmesinden dolayı üç yıl önce bu evi aldı. Tüm bu iddialar asılsız ve komiktir. Kaan ile iletişimimiz iyi. Her zaman benim arkamda. Beni çok iyi tanır, kalbimin temizliğini bilir ve bana her konuda güvenir. Çocuklarla da arası çok iyi. Her zaman iyi bir baba oldu. Ne yaşanırsa yaşansın Kaan’ın çocuklarımın babası olmasından gurur duyuyorum.

Arkadaşınız Meral Kaplan ile yaşadığınız kavga çok konuşuldu. Hatta fotoğraflarda vücudunuzda darp izleri olduğunu gördük. Neler oldu?
Bu yaşanan tatsız olayla ilgili asla konuşmak istemiyorum ama ısrarının üzerine birkaç cümle edeceğim. Çok yorum yapıldı, insanlar birçok şey uydurdu. Erkek kavgası diyen bile oldu. Bunların hiçbir şekilde benimle uzaktan yakından ilgisi yok. Benim tek derdim çocuklarım. Her konuda anlayışlı ve sabırlı olabilirim ama çocuklar söz konusu olduğunda hiçbir şeyi hazmedemem. Evet, bazı şeyler yaşandı ve kapandı. Tekrar ediyorum bu asla bir erkek kavgası değildi. Ben kimseyle ilgili konuşmak istemiyorum, kimse de benimle ilgili konuşmasın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler