Ana SayfaÜnlülerSeçkin Piriler ve Meral Kaplan'ın kavga görüntüleri ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan’ın kavga görüntüleri ortaya çıktı!

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan’ın kavga görüntüleri ortaya çıktı! Yirmi yıldır dost olan Seçkin Piriler ve Meral Kaplan’ın saç saça baş başa kavga ettikleri iddia edilmişti. İddiaların ardından yalanlama gelse de, kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Seçkin Piriler’den Meral Kaplan’la saç saça kavga açıklaması!

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti?

Yirmi yıldır neredeyse yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Meral Kaplan ve Seçkin Piriler’in, saç saça baş başa kavga ettikleri iddia edilmişti. İddialara göre; Meral Kaplan Seçkin Piriler’i eleştirmiş, çocukları konusunda “Çocukların herkesi rahatsız ediyor, çocuklarınla ilgilen.” diye uyarıda bulunmuştu. Bu uyarılara sinirlenen Piriler, Meral Kaplan’la birbirine girmiş, Kaplan’a sözlü ve fiziksel saldırıda bulunmuştu. Meral Kaplan’ın her yeri çizik içinde kalmıştı.

Seçkin Piriler kimdir?

Seçkin Piriler’den kavga iddialarına yalanlama

İddiaların magazin gündeminde büyük ses getirmesinin ardından, ilk açıklama Seçkin Piriler’den gelmişti. Piriler, sosyal medya hesabından Meral Kaplan ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını yayınlamış, “Uyandığımdan beri saçma gerçek olmayan bir haber için telefonum çalıyor bu haber büyük bir yalan haberdir gerçek dışıdır. Sadece bizi aramızda güldürür. Bir de haber doğru olsaydı sahilde elbette gazeteciler ya da halk çekerdi değil mi? Buradan bile anlayabilirsiniz haberin yalan olduğunu. İlla bizimle ilgili haber yapmak istiyorsanız güzel haberlerimizi yapın.” şeklinde bir açıklama metni yazmıştı.

Meral Kaplan kimdir?

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan barıştı mı?

Ardından, yeni bir açıklama yayınlayarak “Haberlerle ilgili söylemek istediğim birkaç şey var. Çok büyüsün istemediğimiz için ufak tartışmamızı doğrulamak istemedik. Çünkü bizim tartışmamız kardeş kavgası. Her evde olabilen bir tartışmaydı. Dallanıp budaklamasını istemiyoruz. Meral ile barıştık bile aramızda problem yok.” diye bir açıklama yapmıştı.

Meral Kaplan ve Seçkin Piriler’in kavga görüntüleri ortaya çıktı

teve2 ekranlarında yayınlanan Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ve Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu 2. Sayfa isimli programda, Meral Kaplan ve Seçkin Piriler’in kavga görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Seçkin Piriler’in vücudundaki darp izleri dikkat çekti.

İşte Seçkin Piriler ve Meral Kaplan’ın kavga görüntüsü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler