Ana SayfaÜnlülerEce Erken'in Banka Hesabına, Haciz Konuldu!

İlgili Postlar

Ece Erken’in Banka Hesabına, Haciz Konuldu!

Mimar Jale Barahya tarafından açılan dava sonucunda mahkeme Ece Erken’i haksız bulunca, ünlü sunucunun banka hesabına haciz konulduğu iddia edildi. Konuyla ilgili konuşan Ünlü Sunucu Ece Erken, “Kandırıldığımı düşünüyorum.” dedi. Detayları Haberimizde..

Ece Erken’den Demet Akalın Açıklaması Geldi!

Ünlü Sunucu Ece Erken’in Banka Hesabına, Haciz Konuldu!

Kendi Evini dekore ettirmek için anlaştığı iç mimar tarafından mahkemeye verilen Ünlü Sunucu Ece Erken’in, özel banka hesabına haciz konulduğu iddia edildi. Ünlü sunucu Ece Erken, eski komşusu olan iç mimar Jale Barahya tarafından kandırıldığı ifade ederek, “Anlaştığım paranın üstüne para isteniyor. Kandırıldığımı düşünüyorum.” dedi.

“Anlaştığım paranın üstüne para isteniyor. Kandırıldığımı düşünüyorum.”

Ünlü sunucu Ece Erken iddiaya göre güvenip evini teslim ettiği iç mimar Jale Barahya tarafından kandırıldığını iddia ederek, “Şuan bankadaki 300 bin TL civarındaki parama haciz konuldu. Mağdur olan benim.Güvendiğim insanların bu şekilde kötü niyetli çıkması beni çok üzüyor. 200 bin TL’ye yakın ödeme yaptım. Evde oturduktan sonra kapım çalındı. 60 bin TL daha verirsen anlaşırız denildi. Şu an benden istenen para 500 bin TL ev alırdım ben o paraya” ifadelerini kullanarak açıklamada bulundu.

Ece Erken kimdir?

Jale Barahya: “Davayı Ben Kazandım”

Konu hakkında konuşan iç mimar Jale Barahya ise, “Dava açtım ve haklı bulundum. 2 bilir kişi beni haklı buldu. Davayı ben kazandım. Şuan temyizde.” ifadelerini kullandı.

Aman ha dikkat edin!

Ece Erken, Nihat Doğan’ı sırtından hançerledi!

Daha öncesinde de, Ünlü Sunucu Ece Erken, iç mimar komşusu Jale Barahya hakkında sosyal medya hesabından zehir zemberek bir paylaşım yapıp, şunları söylemişti: “Size benden bir tavsiye… Üst komşunuz da olsa, tanıdık da olsa eğer bir mimara evinizi emanet ediyorsanız, bütçeniz belli bile olsa ortada mailleşmeniz bile olsa mimarın yanındaki çalışanlar bile şahit olsa, evi teslim ettikten sonra hele ki ünlüyseniz sizden 2, pardon 3 katı isteyebilirler. ‘Gazetelere demeç vereceğim’ diye tehdit edebilir ve mahkemeye verip bu parayı isteyebilir! Aman ha dikkat edin! Mahkeme yanlış karar verebilir ama çok şükür temyize gidebilirsiniz! Kim kimi dolandırıyorsa Allah onu ıslah etsin! Haram zıkkım olsun alınan fazladan paralar!”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler