Ana SayfaÜnlülerOkan Bayülgen, Ekranlara Geri Mi Dönüyor?

İlgili Postlar

Okan Bayülgen, Ekranlara Geri Mi Dönüyor?

Bir döneme yaptığı programlar ile damgasını vuran Okan Bayülgen, uzun süredir ekranda yer almıyor. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Okan Bayülgen yeni bir iş için hazırlıklara başladı. Peki ünlü şovmen ve program sunucusu Okan Bayülgen’nin yeni işe ne oldu?

Okan Bayülgen Evini paylaştı, sosyal medya Yıkıldı!.

Okan Bayülgen’den yeni proje müjdesi!

Okan Bayülgen oyunculuk, tiyatro ve klip yönetmeni, yapımcı, seslendirme sanatçısı ve fotoğrafçılık gibi birçok alanda başarılı göstermiştir. Bir döneme Televizyon Makinası programı ile Okan Bayülgen damgasını vurmuştur. Uzun süredir ekrandan uzak olan Okan Bayülgen’den yeni proje müjdesi geldi. Peki Okan Bayülgen’in yeni işi ne olacak? İşte Detaylar…

Okan Bayülgen Kimdir?

Okan Bayülgen’in programının adı ‘Kabereden Naklen Okan Bayülgen’ olacak…

Her zaman kendisi kadar ekibini de ön plana çıkaran Okan Bayülgen bir masa etrafındaki konukları ağırlarken, eğlence dünyasından edebiyat ve sanat dünyasına, birçok ünlü konuk ile ekrana çıkmıştır. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Okan Bayülgen, Ekim ayı itibari ile ‘Kabereden Naklen Okan Bayülgen’ programı ile Show Radyo’da sevenleri ile buluşacak. Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Show Radyo ile anlaşma sağladı. Ekim ayı itibari ile haftaiçi 18:00-20:00 arası canlı yayında Show Radyo’da program yapacak olan Okan Bayülgen, yeni sezonda dinleyenlerinin keyifli yolculuk yapmasını sağlayacak. Ünlü şovmen Okan Bayülgen’in programının adı ‘Kabereden Naklen Okan Bayülgen’ olacak.

İşte Okan Bayülgen’in yeni işi…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler