Ana SayfaÜnlülerOkan Bayülgen Evini paylaştı, sosyal medya Yıkıldı!.

İlgili Postlar

Okan Bayülgen Evini paylaştı, sosyal medya Yıkıldı!.

Ünlü sunucu yine haberiyle medyayı sallamayı başardı. Yaşadığı evin görüntüleri olay oldu. Nasılmı ? Detaylar haberimizde..

Okan Bayülgen: Sibel Hanım kim?

Ünlü Televizyon sunucusu Okan Bayülgen yine kendinden söz ettirdi.

Televizyon sunucusu ve oyuncu Okan Bayülgen, şu sıralar sadece İstanbul’a kazandırdığı yeni gösteri mekanı  Dada Salon Kabarett ile ilgileniyor. 16/17 Mayıs’ta sahnelenmesi planlanan “Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası” ve “Shakespeare’in Bütün Eserleri” oyunlarını, Ulusal yas nedeniyle erteleme kararı alan Ünlü sunucu ,Instagram hesabı üzerinden evinin kapılarını  açarak yine kendinden söz ettirmeyi başardı.

“O Nasıl Küvet”

7 farklı karede fotografları paylaşılan Okan Bayülgen yine yaptı yapacağını.En küçük ayrıntısına kadar zevkle döşenmiş olan evin en ilginç detayı ise Banyo Küvetiydi. Bakır rengindeki küveti için ilginç yorumlarda geldi.
Instagram hesabında Paylaşılan resimler, “Satılığa mı çıkarıyorsunuz?” “O nasıl küvet öyle!” “Şampuanlarda litrelik mübarek.” gibi ilginç yorumlara sahne oldu. Hiçbir konuda sözünü esirgemiyen Ünlü sunucu, yorumlara nasıl cevap vereceği merak konusu oldu. Ayrıca evin doğal halide gözlerden kaçmadı.

Okan Bayülgen Kimdir ?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler