Ana SayfaÜnlülerGüzide Duran, Podyumda Olmayı Özlüyorum!

İlgili Postlar

Güzide Duran, Podyumda Olmayı Özlüyorum!

Bir zamanlar podyumda fırtınalar estiren eski manken Güzide Duran, İstanbul’da görüntülendi. 2008 yılında Adnan Aksoy ile hayatını birleştiren ve mankenliği bırakıp Amerika’ya yerleşen eski manken Güzide Duran Aksoy, kızı Selin ve kızının arkadaşı Melis ile İstinye Park’ta objektiflere yansıdı. Uzun süredir gündemde yer alman eski manken Güzide Duran, samimi açıklamalar yaptı. Peki Güzide Duran neler söyledi? İşte detaylar…

Ayşe Hatun Önal-Güzide Duran davasından hapis cezası çıktı!

İki Dost, Şimdi Düşman Oldu…

Son dönemde Güzide Duran dava haberleri ile gündemde yerini aldı. Güzide Duran ve Ayşe Hatun Önal eskiden çok yakın iki dosttu. İki dost, şimdi düşman oldu. Ayşe Hatun Önal ve Güzide Duran’ın arasının açılmasının nedeninin, Önal’ın iş adamı sevgilisinden ayrılmasının nedeni olarak Güzide Duran ve eşi Adnan Aksoy’u sorumlu tutması olduğu iddia edildi. Düşmanlığın ardından Duran da, eski dostu Ayşe Hatun Önal’ın kendisinin fotoğraflarını izinsiz kullanarak sahte sosyal medya hesapları açtığını ve fotoğrafların altına tehdit ve hakaret içerikli mesajlar yazdığını iddia etmişti. Güzide Duran, sosyal medya hesabından Ayşe Hatun Önal’ı hedef alarak “Ne kıskançlıkmış be kardeşim, bunlarla uğraşacağına git tedavi ol, ya çekmekten gebereceksin ya da beni kıskanmaktan. Hayır, anlamadığım bir de artık deşifre oldun bu cesaret nereden geliyor? Yazık sana be vallaha acıyorum artık. O salak gazeteci arkadaşlarına da ‘boşanacaklar’ diye haber yaptırıyorsun. Bir boşayamadın bizi. Sen git konserlerinle ilgili falan haber yaptır haber sana lazım bize değil.” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. İki eski dostun arasının açılmasının ardından, Ayşe Hatun Önal, Güzide Duran ve eşi hakkında tehdit davası açmıştı. Ayşe Hatun Önal, Güzide Duran ve eşine açtığı davayı kazandı.

Güzide Duran Kimdir?

Evet Bazen Çok Özlüyorum…

Manken Güzide Duran 2008’de işadamı Adnan Aksoy ile evlendikten sonra Amerika’ya yerleşmişti. Çiftin kızIarı Selin ve oğulları Emir doğmuştu. Mutlu süren evlilikleri ile ilişkilerine devam ediyorlar. Yaz tatili için İstanbul’a gelen ve tatil bitimi New York’a geri döneceklerini söyleyen eski manken, “İstanbul’u, Türkiye’yi çok özlüyorum. İnsanın memleketi gibisi yok, gurbette yaşamak zor ama eşimin işi nedeni ile mecburuz” dedi. Gazetecilerin “Evlendikten sonra hemen mesleğinizi bıraktınız, pişman mısınız?” sorusuna ise cevabı şaşırttı. 28 yaşımda evlendim ve mesleğimi bıraktım, evet bazen çok özlüyorum. Ama çocuğumun olacağını öğrendikten sonra mecburdum. Kendi çocuğumu kendim büyütmek istedim. Bakıcıya veya başka birine emanet edemezdim” diyerek açıklamada bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler