Ana SayfaÜnlülerOkan Kurt'un, Boşanmadan Sonraki İlk Paylaşımı Geldi.."Benim Aşkım"!

İlgili Postlar

Okan Kurt’un, Boşanmadan Sonraki İlk Paylaşımı Geldi..”Benim Aşkım”!

Ünlü İşadamı Okan Kurt’tan boşanma sonrası ilk paylaşım geldi. Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, geçtiğimiz hafta Beykoz Adliyesinde tek celsede boşanmıştı. Detaylar Haberimizde..

Okan Kurt’un, Boşanmadan Sonraki İlk Paylaşım Geldi..”Benim Aşkım”!

Geçtiğimiz günlerde evine haciz gelen ve ertesi günü altı yıllık eşi ve kızı Hira’nın babası ile boşanan Demet Akalın, sessizliğini bozmuş ve iddiaları yanıtlamıştı.  teve2’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına açıklama yapan Demet Akalın; ” İnsanlar beni rahat bıraksınlar ben iyiyim. Kayseri’de sahne aldığım konser, yaz başından beri belli olan bir konserdi. Konserden konsere koşturuyorum. İcraya giren eşyalarım geri geliyor. Okan’la bir otelde görüntülendiğim iddia edilmişti. Onlar yalan. Okan Kurt’un evde bir çöpü bile yok. Okan’la tek bağımız Hira. Onun için de dadısıyla iletişime geçiyor, benimle değil. Okan Kurt, Hira’yı bakıcısı eşliğinde görüyor. Okan’la boşandıktan sonra hiç görüşmedik. Biten bir şey için hayatımda bir şey yapacağım artık konuşmayacağım, ben o sayfayı kapattım.” sözleriyle açıklamada bulunmuştu.

Okan Kurt: Konuşacak Durumda Değilim!

Geçtiğimiz hafta boşandıktan sonra sosyal medya hesaplarında çok aktif olmayan İşadamı Okan Kurt, Instagram hesap sayfasından bir fotoğraf karesi paylaştı. Kızı Hira ile çekilen bir fotoğrafını paylaşan Ünlü İşadamı Okan Kurt, paylaşımının hemen altına “Benim Aşkım, güzel kokulum. Baban yoluna kurban olsun senin.” notunu düştüğü görüldü. Kızı Hiranın Fotoğrafının olduğu bu paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Okan Kurt kimdir?

İşte Okan Kurt’un O Paylaşımı!

Demet Akalın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler