Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının iç yüzü ortaya çıktı. Kırmızı çizgiyi...

İlgili Postlar

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının iç yüzü ortaya çıktı. Kırmızı çizgiyi aştı!

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının iç yüzü ortaya çıktı. Kırmızı çizgiyi aştı! Demet Akalın’ın şoke eden boşanmasının altında yatan sır perdesi her geçen dakika daha da aralanıyor. Evinde gerçekleşen haciz işleminin ardından adliyeye giden ve Okan Kurt ile tek celsede boşanan Akalın’ın ani boşanma kararının ardındaki gerçekler gün yüzüne çıkıyor. Okan Kurt’un kırmızı çizgiyi aştığı öğrenildi. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’a ünlüler dünyasından destek yağıyor

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının iç yüzü

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt boşanması gündemde bomba etkisi yaratırken, boşanmanın ardında yatan gerçekler merak edildi. Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin, Akalın’ın önceki gün evine gelen haciz nedeni ile boşanma kararı aldığı öğrenildi. Hatta, konunun iç yüzü de ortaya çıkmaya başladı. İddialara göre; Demet Akalın ve Okan Kurt arasındaki borç krizi uzun zamandır gündemdeydi. Akalın, Okan Kurt’u kırmızı çizgisini geçmemesi konusunda uyarmıştı. Ancak, olaylar beklendiği gibi gelişmeyince, sonuç mahkemede yaşandı.

Demet Akalın kimdir?

Kırmızı çizgim kızımız Hira

Uzun zamandır borçları ile mücadele eden Okan Kurt’un, eşi Demet Akalın’a “Bu borç benim ve ailemin, seni hiç etkilemeyecek.” şeklinde sözler verdiği, Akalın’ın da eşine “Gerekirse borcu birlikte öderiz dert değil ama kırmızı çizgim kızımız Hira. Bu borç evimizde huzursuzluk çıkarır, kızımız Hira’yı etkilerse o gün bu iş biter.” diye uyarıda bulunduğu iddia edildi.

Okan Kurt kimdir?

Anne köpeğimi de alacaklar mı?

İddialara göre; Demet Akalın ve Okan Kurt’un evine haciz geldiği gün kızları Hira ağlayarak, “Anne köpeğimi de alacaklar mı?” dedi. Bu da Demet Akalın’ın boşanma kararı almasını sağladı.

Demet Akalın ve Okan Kuret çiftinin büyük aşkı ve altı yıllık evliliği, dün tek celsede bitti. Beykoz Adliyesi’ne ayrı ayrı gelen çift, saat 16:00 sularında gerçekleşen boşanma davası ile boşandı. Demet Akalın ve Okan Kurt’un anlaşmalı boşanma davasında, kızları Hira’nnı velayeti anne Demet Akalın’a verildi, taraflar birbirlerinden nafaka ya da tazminat talep etmedi. Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin büyük aşkı bitti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler