Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'den sahte "Dipsiz Kuyum" şarkısı uyarısı: Almayın!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den sahte “Dipsiz Kuyum” şarkısı uyarısı: Almayın!

Aleyna Tilki’den sahte ‘Dipsiz Kuyum’ şarkısı uyarısı: Almayın! Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Emrah Karaduman’ın albümünde seslendirdiği ‘Dipsiz Kuyum’ isimli şarkısının sahtesine karşı uyarıda bulundu. Tilki, şarkısının sahtesini paylaşıp takipçilerine uyarıda bulundu. Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki’nin ‘Dipsiz Kuyum’ şarkısının sahtesi çıktı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde besteci ve aranjör Emrah Karaduman’la birlikte yaptığı ‘Dipsiz Kuyum’ şarkısı ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Şarkısı tıklanma rekoruna koşan Aleyna Tilki, sahte şarkı ile karşı karşıya kaldı. Aleyna Tilki’nin müzik listelerinde olan ‘Dipsiz Kuyum’ şarkısı henüz satışa çıkmadan, taklidi satışa çıktı.

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki, sahte ‘Dipsiz Kuyum’a karşı uyardı

Aleyna Tilki, sanki kendi şarkısı gibi satışa sunulan sahte ‘Dipsiz Kuyum’ isimli şarkısının sahte satışları ile karşılaştı. Tilki, sahte şarkıya karşı sevenlerini uyardı. Sosyal medya hesabından sahte şarkı satışını ifşa eden Aleyna Tilki, şarkılarının sahtesinin de listede 3’üncü sırada olduğunu da vurguladı. Aleyna Tilki, ekran resmi ile birlikte yaptığı paylaşımlarda, şu ifadelere yer verdi: “Bu dipsiz kuyum bizim şarkımız değillll. Kaçak paylaşılmış,sahte hali bile 3e yükseldi bir anda. 1 olucak gece sonu sanırım. Almayın arkadaşlar 😀 Şarkının orijinali, Emrahın albümü çıkınca,tüm müzik platformlarında olucak. Bir kac gun kaldi. Orijinalini alırsınız 😀 bu korsan.”

“Dipsiz Kuyum henüz iTunes’da olmamasına rağmen birileri sahte bir yüklemeyle para kazanmanın peşinde…. Sakın almayın. Bu şarkı bizim şarkımız değil… Orijinali Emrah’ın albümü çıktığında çıkacak. İşin ilginci Dipsiz Kuyum’un sahtesi bile listelere 12 numaradan girmiş.”

 

Emrah Karaduman’dan ‘Aleyna Tilki’nin Dipsiz Kuyum şarkısı çalıntı’ iddiasına yanıt

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler