Ana SayfaÜnlülerEbru Polat yaz sezonunu cesur bikini şovuyla kapattı

İlgili Postlar

Ebru Polat yaz sezonunu cesur bikini şovuyla kapattı

Ebru Polat yaz sezonunu cesur bikini şovuyla kapattı. Ünlü şarkıcı Ebru Polat, yaz sezonunu kapattı. Hem de öyle bir kapattı ki… Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı cesur bikinili paylaşımı ile yaza veda etti. Ebru Polat’ın bikinili pozu ve detaylar haberimizde…

Ebru Polat: Mert Fırat’ın, Hande Doğandemir’e yaptığı saygısızlık!

Ebru Polat’tan bikinili poz

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, yaz sezonunu kapattı. Polat, yaza vedasını sosyal medya hesabından yaptığı bikinili paylaşım ile yaptı. Ebru Polat, havuz başında bikinisi ile verdiği cesur poz ile yaza veda etti. Polat, paylaşımına “Sezonu ben kapattı.” notunu ekledi.

Ebru Polat Kimdir?

Ebru Polat’ın bikinili paylaşımı ile yaza vedası, kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

İşte Ebru Polat’ın bikinili pozu

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde son günlerin en çok konuşulan konularından olan Mert Fırat’ın evlilik kararı hakkında konuşmuş ve “Üzücü bir durum var. Mert Fırat’ın yıllardır bir ilişkisi var. İlişkinin üzerine hemen başka birisiyle evlenilmesi bir kadının gururunu çok incitiyor. İdil Fırat’a çok yüklenilmemeli, Mert Fırat’a yüklenilmeli. Mert Fırat’ın yaptığı çok yanlış saygısızlık.” demişti. Polat, o anlarda parmağında bulunan alyansı ile ilgili de “Çok stresli günler geçiriyorum. Bir arkadaşım dedi ki senin stresini alayım. Yüzük hediye almış, ne yaparsan yap ister parmağına tak ister anahtarlık yap.” şeklinde açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler