Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Aile Bakanlığı Nihat Doğan için harekete geçti!

İlgili Postlar

Son dakika: Aile Bakanlığı Nihat Doğan için harekete geçti!

Son dakika: Aile Bakanlığı Nihat Doğan için harekete geçti! Reşit olmayan iki kız çocuğunu harçlık ile alıkoyma iddiası ile gündeme gelen Nihat Doğan için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın devreye girdiği iddia edildi. İddialara göre; Bakanlık, Nihat Doğan hakkında iddialarda bulunan aile ile iletişime geçti. Olayın tüm detayları haberimizde…

Ece Erken, Nihat Doğan’ın Söylemezsem Olmaz’dan ayrılığını böyle açıkladı

Nihat Doğan hakkında inanılmaz iddialar

Yaşları 11 ve 16 olan iki kızın ailesi, Nihat Doğan’ın çocukları evine davet ederek harçlık vermek istediğini iddia ederek şikayette bulundu. Doğan’ın, yapılan şikayet ile birlikte ifade verdiği, ancak serbest bırakıldığı iddia edildi. Hakkındaki iddiaları reddeden Nihat Doğan, ailenin “Kızlarıma 2 saatten fazla ulaşamadım, ben buna inanamadım. Hemen eşimi aradım. Kıza harçlık veriyormuş. Kendi evine neden davet etti. Neden ev? Sitenin kafeteryası var.” şeklindeki iddiaları karşısında yaptığı açıklamada “Gözaltı falan böyle şeyler yok. Konu yargıya yansımış durumda. Yargıya aksettiği için fazla konuşamıyorum. Bizi bilen bilir. Bilmeyen de kendi gibi bilir. Eğer gerekli görülürse önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı yaparım. 15 Temmuz’da milletin yanında durduğumuz için Nihat Doğan çok önemli bir simgedir. Yıllarca saldırılmasının en büyük nedenlerinden biri de budur. Nihat Doğan’ı yok ederseler, diğer direniş hatlarını yok etmek kolaydır.” şeklinde iddialarda bulunmuş, kendisinin bir milli değer olduğunu savunmuştu.

Nihat Doğan kimdir?

Ben bu işin peşini bırakmam

İki kızın ailesi Nihat Doğan hakkında yeni açıklamalarda bulunmuş, “Şimdi çocuğu eve getiriyorsun. Yani kendine zemin hazırlıyor adam. İyi niyetli bir kişi kafeye indirir çayını kahvesini söyler güle güle der. Daha öncede çocuklar birkaç kez Doğan’ın yanına gitmiş. Bir kız çocuğunun bekar bir erkeğin evinde ne işi var. Ne gibi bir amacı vardır kişinin? Bence hiçbir ahlaklı bir amaç değil bu. Ben şüpheleniyorum ağabey. Benim çocuklarım bana bir şey söylemedi. Ama ben şüpheleniyorum. Adli tıpan da bir muayene talebimiz olacak ben bu işin peşini bırakmam. Kızlarım korktuğu için bana net bir şey söylemiyorlar.” şeklinde iddialarda bulunmuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Nihat Doğan için harekete geçti

Olayın medyada geniş yankı uyandırması ile birlikte, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, bahse konu çocukların yaşlarının 18’den küçük olması üzerine soruşturmaya dahil olmak için harekete geçtiği, Bakanlık yetkililerinin aile ile irtibata geçtiği iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler