Ana SayfaKimdirEbru Polat Kimdir?

İlgili Postlar

Ebru Polat Kimdir?

Atarlı Şarkıların sahibi Ebru Polat kimdir? 5 krat şarkısıyla gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat kimdir haberimizde merak edilenlerin hepsi detayları ile birlikte sizler için araştırdık…


Bugün Doğan Ünlüler

Ebru Polat Kimdir?

Türkiye’nin en iddialı sanatçılarından birisi olan Ebru Polat¸ gerek şarkıları gerekse de paylaştığı fotoğraflarıyla gündemde kalmayı başarıyor. 1 Haziran 1983 doğumlu olan sanatçı, İzmir doğumlu. İzmir’i sevdiği her fırsatta dile getiren sanatçı, eğitimini de aksatmamış.

Özellikle Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin Hukuk Fakültesi bölümünü bitirmeyi başaran Ebru Polat, bir süre mesleğini devam ettirdi. Fakat daha sonrasında eğitimine devam etme kararı aldı.

Psikoloji bölümünde master yapma kararı alan Ebru Polat, hayat içerisinde sürekli bir arayış içerisinde oldu. Eğitim sırasında farklı kararlar alan sanatçı, sonrasında müziğe ilgi duydu. Okunu ve tüm eğitimini bırakarak müzik eğitimi almak için Londra’ya giden Ebru Polat, burada Royal Akademi dahilinde çalışmalar yaptı.

Aldığı bu eğitimi bir albüm ile süslemek isteyen sanatçı, ilk albüm projesini de yaptı. Çetin Ceviz adını verdiği albümüyle sevenlerine ilk defa sesini duyuran Ebru Polat¸bu tarih itibari ile Türkiye’nin en dikkat çeken sanatçılarından birisi olmayı başardı.

Ebru Polat fake hesaba geçmeyi unutunca sosyal medyanın diline düştü

Sesi, güzelliği ve fiziği ile her zaman konuşulan Ebru Polat, son albümünü 2015 yılında çıkarmıştı. Paylaşılan fotoğrafları binlerce beğeni alan Ebru Polat, zaman zaman yaptığı farklı açıklamalarıyla da dikkat çekmeyi başarıyor.

Ebru Polat’ın Albümleri

Ebru Polat, ilk albümünün ardından 2009 yılında Kalp Ayazı, 2010 yılında Dinle 2011 ve 2015 yılında 9 Hit adlı albümleri ile sevenlerine ulaşmayı başardı. Ebru Polat, albümlerindeki şarkılar için özel klipler çekmeyi ihmal etmezken klipleri de oldukça dikkat çekti.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler