Ana SayfaÜnlülerEbru Polat fake hesaba geçmeyi unutunca sosyal medyanın diline düştü

İlgili Postlar

Ebru Polat fake hesaba geçmeyi unutunca sosyal medyanın diline düştü

Ebru Polat fake hesaba geçmeyi unutunca sosyal medyanın diline düştü. Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına sanki başka bir profilden yazılıyormuş gibi yorum yapınca sosyal medyanın diline düştü. Ebru Polat’ın fake hesaba geçmeyi unutunca olanlar oldu. Ebru Polat’ın hatası, dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı. Detaylar haberimizde…

Ebru Polat’tan sürpriz çıkış: Erkeğin önce poposuna bakarım

Ebru Polat fake hesaba geçmeyi unuttu

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından Bodrum!da vereceği konserinin duyurusunu yaptığı bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımının altına yorum yaparken, fake hesaba geçmeyi unuttu. Polat, yine aynı hesabından Akşam sendeyiz kraliçe” yazdı. Ebru Polat’ın kendi kendine yazdığı iltifat içeren bu yorumu gören dikkatli takipçileri, ünlü şarkıcının fake hesaba geçmediğini anladı.

Ebru Polat Kimdir?

Hemen paylaşımını sildi

Ebru Polat, dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmayan hatasını anlar anlamaz, hemen paylaşımını sildi. Ancak, artık her şey için çok geç olmuştu. Sosyal medyanın diline düştü bir kere. Takipçileri, Ebru Polat’ın bu hatasını diline doladı bir kere.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler