Ana SayfaÜnlülerHadise ve Kardeşlerinin Savaşı Nereye Gidiyor?

İlgili Postlar

Hadise ve Kardeşlerinin Savaşı Nereye Gidiyor?

Hadise ve kardeşlerinin savaşı nereye gidiyor? Ünlü şarkıcı Hadise, annesinin intihar teşebbüsünün ardından kötü günler yaşamaya devam ediyor. Kız kardeşleri ile arası gün geçtikçe açılan hadise cephesinde neler oluyor? Konu hakkında en son ne oldu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Hadise’nin, Güller İçerisindeki Cesur Paylaşımı Yürekleri Hopllatı

Hadise ve kardeşlerinin savaşı nereye gidiyor?

Hadise ve kardeşlerinin savaşı nereye gidiyor? Annelerinin intihar teşebbüsünün ardından zor günler geçirmeye devam eden Hadise ve kardeşleri, sosyal medya üzerinden kavga etmeye devam ediyor.

Başarılı ve güzel şarkıcı Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz sosyal medya üzerinden birbirlerine göndermeli laflar söylerken, Hadise yaptığı açıklamayla sevenlerini şaşırttı. “Kardeşlerimle tüm bağımı koparttım” diyerek aralarındaki soğuk savaşı ilan eden Hadise magazin basınından düşmüyor. HT Gazetesi masa ekibi üyeleri usta magazinciler Esin Övet, Kadir Kaymakçı ve Oben Budak, bu konuyu tartıştı. İşte magazincilerin bu savaşın nereye gideceği ile ilgili yorumları…

Aralarının düzeleceğini zannetmiyorum

Esin Övet

Yazık ki ne yazık. Biz bir şeyler yazıp, çizdiğim zaman sinirleniyor sanatçılar ama kendileri kendi ipliklerini pazara döküyorlar. Keşke yapmasalar. Özellikle aile içlerinde mevzular bu kadar ortalığa serilmese. Ki kardeşler arasında her zaman sıkıntı olur. Bu çok normal. Ama artık bu kardeşlerin aralarının uzun yıllar düzeleceğini zannetmiyorum.

Hadise, ablası Hülya Açıkgöz hakkında ilk kez konuştu! Gözyaşlarına boğuldu

Gözleri tamamen kapalı

Kadir Kaymakçı

Kardeşlik hiçbir şey, mal mülk, şan, şöhret her şeymiş! Açıkgöz Kardeşler gözlerini açıp etraflarına baksalar, derin bir nefes alıp “Biz ne yapıyoruz?” diye düşünseler bu savaşın bir kazananı olmayacağını kaybedenin kendileri olacağını görecekler! Ama maalesef gözleri tamamen kapalı!

Hadise kimdir?

İnanamıyorum

Oben Budak

Ben bu konuya inanamıyorum. Uzaktan bakınca Açıkgöz Kardeşlerin her zaman bir planı vardır gibi duruyor. Birbiri ardına olaylar patlayıp kontrol dışına çıkınca bari Hadise’yi bu konuların dışında tutalım bile denmiş olabilir. Sonuçta aile, bir şekilde çözülür ama en önemlisi yanlış işleyen sistemi görüp, önceki hataları telafi etmek.

Tüm meraklı gözler yeni hamle hangi kardeşten gelecek diye merakla bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler