Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'nın Kızı Melisa'dan Acun'un Eski Eşi Zeynep Yılmaz'a Şok Sözler

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Kızı Melisa’dan Acun’un Eski Eşi Zeynep Yılmaz’a Şok Sözler

Türkiye’nin önemli televizyoncularından olan Acun Ilıcalı ile internet fenomeni Şeyma Sunbaşı’nın ani boşanmaları Türkiye gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Evliliğinin bitmesinin hemen peşinden yeni İtalyan sevgilisi Guido Senia ile samimi fotoğrafları ortaya dökülen Şeyma Subaşı , herkes tarafından büyük tepki almıştı. Ünlü çiftin evliliklerinden olan 5 yaşındaki kızları Melisa’nın velayetini Şeyma Sunbaşı, Acun Ilıcalı’ya kaptırmıştı. Bunun üzerinde ünlü televizyoncu Ilıcalı kızı Melisa’yı alarak Miami’ye tatile gitti. Ne olduysa işte o zaman oldu. İnternette yapılan paylaşımlar sonucu eski eşi olan Zeynep Yılmaz’ında Miami’de olduğu ortaya çıktı. Melisa’nın Zeynep Yılmaz’a şok sözleri ve tüm detaylar Haberimizde..

Şeyma Subaşı, Sevgilisinin İlk Fotoğrafını Yayınladı!

Melisa’dan Zeynep Yılmaz’a Şok Sözler!..

Geçtiğimiz 2018 yılının son çeyreğinde Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanmış ve minik kızları Melisa’nın velayeti baba Ilıcalı’ya teslim edilmişti. Şoke eden bu durumun hemen ardından internet fenomeni Şeyma Subaşı kızı Melisayı yalnız bırakıp, yeni sevgilisi italyan asıllı Guido Senia yanına gitmiş, hatta sevgilisini İstanbula davet edip ilk defa fotoğraflarını hesabından paylaşmıştı.

Geçtiğimiz gün magazin haberinde bomba etkisi yaratan haber ise Acun Ilıcalı eski eşi Zeynep Yılmaz ve Melisa’nın birlikte Miami’de oldukları ortaya atılmıştı. Daha büyük bomba ise sonradan geldi.

Şeyma Subaşı Kimdir

Acun Ilıcalı kimdir?

“Melisa’yı Çanta Gibi Yanımda Taşıyamam”

En son “Melisa’yı çanta gibi yanımda taşıyamam” ifadeleriyle açıklamaya yaparak tepkileri bir dağ misali üzerine çeken Şeyma Subaşı, 5 yaşındaki kızı Melisa’yı İstanbul’da bırakıp soluğu italyan aşkı Guido Senia’nin yanında alıyordu.

Geçtiğimiz gün de yine aynısı oldu..İtalyan aşkı Guido Senia ile New York’a giden Şeyma Subaşı’nın ardından Acun Ilıcalı ise kızı Melisa ile Miami’ye gitti. Ne tesdüftür ki aynı dönemde Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz’ın da küçük kızı Yasemin ile Miami’de olması tüm dikkatleri üzerlerine çekti.

Son dakika haberi: Şeyma Subaşı'na şok! Melisa Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'a anne demeye başladı!

Zeynep Yılmaz’a Şok Sözler…

Miami’de eski eşlerin de beraber oldukları deikodusu da kulislerde konuşulurken Zeynep Yılmaz’ın Melisa’yı kendi kızlarından ayrı görmedi hatta Melisa’nın Zeynep Yılmaz’a “Anne” diye hitap ettiği iddia edildi.

Şeyma Subaşı ise iddianın peşinden Melisa ile fotoğrafını yayınlayarak;  “Buluşmamıza az kaldı benim minik meleğim… Hadi baba ve ablalarla tatilin bitsin artık gel bekliyorum.” notunu düştü.

Son dakika haberi: Şeyma Subaşı'na şok! Melisa Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'a anne demeye başladı!

Tüm Aile Miami’de!

Acun Ilıcalı’nın küçük kızlarıyla kareler yayınlaması eski eş Zeynep Yılmaz’la Miami’de buluşmasını ispatlar gibiydi..

Acun Ilıcalı'nın kızlarıyla miamide ile ilgili görsel sonucu

Acun Ilıcalı'nın kızlarıyla miamide ile ilgili görsel sonucu

Son dakika haberi: Şeyma Subaşı'na şok! Melisa Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'a anne demeye başladı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler