Ana SayfaÜnlülerPopçu Hatice'den, Jennifer Lopez İtirafı..

İlgili Postlar

Popçu Hatice’den, Jennifer Lopez İtirafı..

Son dönemlerde çok konuşulan popçu Hatice, yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Dünyaca ünlü star Jennifer Lopez’in hakkında itiraflarda bulunan Şarkıcı Hatice yine çok konuşulacak… Tüm detaylar Haberimizde..

Popçu Hatice’den, Jennifer Lopez İtirafı Geldi..

Son aylarda model olarak katıldığı bir defilede poposunu seyirciye açarak gündem oluşturan popçu Hatice, yine Magazin Haberleri‘nde olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Hatice'ye Podyumda Poposunu Açtığı İçin İhtar Geldi

Uzunca bir aranın hemen ardından yepyeni bir video klibi çeken 49 yaşındaki dünyaca ünlü star Jennifer Lopez, klibindeki cesur hareketleriyle dünya basınında gündem oluşturdu. Popçu Hatice, dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in klibine enteresan göndermelerde bulundu.

“Hatice Yapar, Jennifer Lopez Taklit Eder”

Kendi sosyal medya sayfasından Muammer Ketenci defilesindeki popo görüntüsünü ve Jennifer Lopez’in kendi klibindeki popo görüntülerini karşılaştıran popçu Hatice, “Hatice yapar, Jennifer Lopez taklit eder” ifadeleriyle paylaştı.

Hatice kimdir?

Popçu Hatice Herkese Göndermede Bulunmuştu..

Sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları ve cesur açıklamalarıyla her zaman gündem olan popçu Hatice geçtiğimiz haftalarda da oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı görüntülerede gönderme yapmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler