Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'dan kızı hakkında yeni açıklama!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’dan kızı hakkında yeni açıklama!

Acun Ilıcalı ile geçirdiği evlilikte “Melisa” adında dünyaya getirdikleri çocukları hakkında Şeyma Subaşı tarafından açıklama geldi!

Şeyma Subaşı Kimdir

Paylaştığı Instagram story’leri ile sosyal medya fenomeni haline gelen Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile geçirdiği evlilikte dünyaya getirdikleri “Melisa” kızı hakkında açıklama yaptı. Şeyma Subaşı, kızı Melisa’nın diğer kardeşleriyle vakit geçirmesini her zaman istediğini belirtti. Subaşı, kızı Melisa’nın kardeşlerinin de annesiyle beraber olmasının herhangi bir sorun olmadığını da belirtti.

Şeyma Subaşı’ndan kızı hakkında açıklama

Instagram’da attığı hikayelerle fenomen haline gelen Şeyma Subaşı, kızı melisa hakkında Instagram hikaye üzerinden “Melisa’nın kardeşleriyle vakit geçirmesini her zaman destekliyorum. Kardeşlerin insan hayatında ne seviyede önem taşıdığını en iyi ben bilirim. Melisa’nın kardeşlerinin annesiyle dolayısı ile beraber olması benim için hiç bir sorun teşkil etmiyor. Kızımız için gösterdiğimiz bu kadar iyi niyetli bir yaklaşımı yalan ve kötü bir habere dönüştürmeyelim lütfen.”  yazarak Kızı Melisa’nın diğer kardeşleriyle iyi geçinmesi taraftarı olduğunu, kardeşlerinin de annesi Şeyma Subaşı ile iyi geçinmesini istediğini belirtti. Şeyma Subaşı kızı hakkında açıklama yapmasının ardından takipçilerinden oldukça dikkat çekti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler