Ana SayfaÜnlülerNeslihan Atagül: Yok Oluşu Yaşıyorum...

İlgili Postlar

Neslihan Atagül: Yok Oluşu Yaşıyorum…

Neslihan Atagül: Yok oluşu yaşıyorum… Ekranların başarılı ve güzel oyuncusu Neslihan Atagül, özel bir derginin Nisan sayısına kapak oldu. En son puhutv’de yer alan Dip dizisiyle ekrana gelen güzel oyuncu, verdiği röportajda samimi açıklamalar yaptı. Kendi iç yolculuğuna çıktığını ve kendisine karşı acımasız davrandığını itiraf eden Neslihan Atagül, tüm merak edilenleri cevapladı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Neslihan Atagül Mutfaktan Çıkmaz Oldu!

Neslihan Atagül: Yok oluşu yaşıyorum…

Neslihan Atagül: Yok oluşu yaşıyorum… Rol aldığı dizilerdeki başarılı oyunculuğu kadar güzelliği ile de dikkat çeken oyuncu Neslihan Atagül, Elle dergisinin Nisan sayısına kapak oldu.

Kendisi gibi oyuncu Kadir Doğulu ile mutlu bir evliliği olan ve en son puhutv’de yayınlanan Dip dizisinde rol alan güzel oyuncu, son dönemde kendi iç yolculuğuna çıktığını söyleyerek samimi itiraflarda bulundu.

İşte “Son zamanlarda derinlere daldım ve hiçbir şeyden kaçmamaya çalışıyorum” diyen Neslihan Atagül’ün anlattıklarından bazı satırbaşları…

Neslihan Atagül, Elle dergisinin Nisan sayısına kapak oldu.
Neslihan Atagül, Elle dergisinin Nisan sayısına kapak oldu.

Neslihan Atagül kimdir?

Son zamanlarda derinlere daldım ve hiçbir şeyden kaçmamaya çalışıyorum

-İç yolculuğumda olmak beni çok heyecanlandırıyor. Son zamanlarda derinlere daldım ve hiçbir şeyden kaçmamaya çalışıyorum. Zaten çok düşünür, hep vicdanıma soru sorar ve kendimle yüzleşirdim. Şimdi Neslihan’a karşı daha acımasız yaklaşıyor, ‘Otur bakalım anlat ne yapıyorsun?’ diyorum. Bu aşamada cesaret çok önemli.

-Bir karakteri çok iyi canlandırmak için ona hak vermem gerekiyor. Hak vermezsem hiçbir şey yapamam. Karaktere inanmam lazım ki o rolü iyi yorumlayabileyim. Birine hayat verirken yok oluşu yaşıyorum.

Elle dergisine kapak olan Neslihan Atagül, birbirinden güzel pozlar verdi.
Elle dergisine kapak olan Neslihan Atagül, birbirinden güzel pozlar verdi.

Neslihan aradan çekiliyor ve sadece bedenini kullanıyor

-Bu planlanmadan gelen bir duygu… Benliğin aradan çıkması ve sadece o olma hali. Neslihan aradan çekiliyor ve sadece bedenini kullanıyor.

-İşte aradan çekildiğimde ve yok olduğumda hissettiklerim tarife sığmaz şeyler. Ve tam da bu tarifsiz duygular için oyunculuk yapıyorum.

-Takdir edilmek, beğenilmek ve seyircinin canlandırdığım karakterleri unutmaması çok güzel. Gece başımı yastığa koyduğumda ‘Oh’ demek muazzam bir duygu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler