Ana SayfaÜnlülerBanu Zorlu ile Şarkıcı Hera Arasında Gergin Anlar...

İlgili Postlar

Banu Zorlu ile Şarkıcı Hera Arasında Gergin Anlar…

Banu Zorlu ile şarkıcı Hera arasında gergin anlar… 2. Sayfa programının dün yayınlanan bölümünde şarkıcı Hera ve Banu Zorlu konuk oldu. İki ünlü ismin canlı yayında yaşadığı gergin dakikalar programa damga vururken, Banu Zorlu’nun kırdığı pot sosyal medya hesaplarında olay yarattı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Hera: Tam Bir Dişi Ev Kadınıyım

Banu Zorlu ile şarkıcı Hera arasında gergin anlar…

Banu Zorlu ile şarkıcı Hera arasında gergin anlar… Dün yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Banu Zorlu ve şarkıcı Hera arasında yaşanan gergin anlar, canlı yayına damgasını vurdu.

Ünlü aranjör Ozan Doğulu’nun 11 yıllık evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen sevgilisi şarkıcı Hera ile programın bir diğer konuğu Banu Zorlu’nun arasında yaşanan pot krizi oldukça ses getirirken, iki ünlü ismin müzik konusunda da karşı karşıya gelmesi dikkat çekti.

2.Sayfa programının sunucularının Hera Aslan’ın ünlü aranjör Ozan Doğulu ile birlikte olduğunu söylemesi üzerine şaşıran Banu Zorlu, “Ozan  evli değil mi?” sözleriyle büyük bir pot kırdı.

Banu Zorlu’nun canlı yayında kırdığı pot üzerine oldukça bozulduğu gözlemlenen Kübra Hera Aslan, herhangi bir yorum yapmadı.

Banu Zorlu’nun potununun üzerin başka konularda devam eden sohbette, Zorlu’nun Kübra Hera Aslan’a dönerek “Sen kiminle berabersin?” diyerek sorması ikili arasındaki gerginliği tırmandırdı.

Banu Zorlu’nun sorusu üzerine yorum yapmaktan kaçınan şarkıcı Hera, sessizliğini koruyarak manidar bir şekilde Zorlu’nun yüzüne bakmaya devam etti.

Banu Zorlu ve şarkıcı Hera arasında yaşanan gerginlik, 2. Sayfa programına damga vurdu.
Banu Zorlu ve şarkıcı Hera arasında yaşanan gerginlik, 2. Sayfa programına damga vurdu.

Hera kimdir?

Şaka falan yapıyorsun herhalde

Kübra Hera Aslan ile Banu Zorlu arasındaki gerginliğin dikkat çektiği programda, iki ünlü isim arasında konservatuar krizi damga vurdu.

Programda Banu Zorlu’nun İtalyanca bir opera şarkısını canlı olarak yorumlamasının ardından Kübra Hera Aslan yorumuyla dikkar çekti.

Zorlu’nun canlı performansını “Bana duygu hiç geçmedi, hissedemedim” diyerek yorumlaması üzerine Banu Zorlu sinirlenerek “Şaka falan yapıyorsun herhalde, ben müzik hocasıyım” şeklinde tepki gösterdi.

Banu Zorlu’nun genç şarkıcıya konservatuar da okuyup okumadığın sormasıyla tırmanmaya devam eden gerginlik, Hera ‘nın verdiği “Hayır” cevabıyla sosyal medya hesaplarında alay konusu oldu.

Banu Zorlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler