Ana SayfaÜnlülerZeynep Yılmaz'dan Melisa Açıklaması

İlgili Postlar

Zeynep Yılmaz’dan Melisa Açıklaması

Zeynep Yılmaz’dan Melisa Açıklaması. Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı’ndan olan kızı Melisa’nın, Zeynep Yılmaz’a “Anne” diye seslendiği iddiaları magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Eski eşi Acun Ilıcalı, kızları ve Melisa ile birlikte Miami’de tatilde olan Zeynep Yılmaz, hakkında çıkan söylentilerle ilgili açıklama yaptı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Şeyma Subaşı’nın Kızı Melisa’dan Acun’un Eski Eşi Zeynep Yılmaz’a Şok Sözler

Zeynep Yılmaz’dan Melisa Açıklaması

Zeynep Yılmaz’dan Melisa Açıklaması. Acun Ilıcalı ile geçtiğimiz Kasım ayında boşanan Şeyma Subaşı’nın, kızı Melisa’nın velayetini Ilıcalı’ya vermesi magazin dünyasında şok etkisi yaratmıştı.

Velayeti babasında olan 5 yaşındaki Melisa Ilıcalı hakkında önceki gün çıkan söylentiler, büyük ses getirdi.

Acun Ilıcalı, eski eşi Zeynep Yılmaz ve kızı Yasemin ile birlikte Miami’de tatilde olan Melisa Ilıcalı’nın, Zeynep Yılmaz’a anne diye seslendiği iddiaları bomba etkisi yarattı.

Çıkan söylentilerin ardından Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulunarak, “Hadi baba ve ablalarla tatilin bitsin, gel artık” yazmıştı.

Yasemin - Acun- Melisa Ilıcalı
Yasemin – Acun- Melisa Ilıcalı

Zeynep Yılmaz Kimdir?

Melisa’nın bana anne diye hitap ettiği kesinlikle doğru değil

Melisa’nın kendisine ‘Anne’ dediği ile ilgili çıkan iddialar sonrası sessizliğini bozan Zeynep Yılmaz, sosyal medya hesabının hikaye kısmından bir açıklama yaptı.

İddiaları yalanlayan Zeynep Yılmaz, şunları yazdı:

“Melisa’nın bana anne diye hitap ettiği kesinlikle doğru değildir. Melisa’nın kardeşleri ile vakit geçirmesi son derece doğaldır. Herkesten konunun çocuklarla ilgili olduğunu göz önünde bulundurularak gereken hassasiyeti göstermesini rica ediyorum.”

Şeyma Subaşı Kimdir?

Benim için sorun teşkil etmiyor

Kızı Melisa’nın Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz’a anne dediği iddialarının üzerine ilk açıklama Şeyma Subaşı’ndan gelmişti.

Sosyal medya hesabının hikaye kısmından bir gönderi paylaşan Şeyma Subaşı, Melisa’nın kardeşlerinin anneleriyle vakit geçirmesinin kendisi için sorun teşkil etmediğini ifade ederek şunları yazmıştı:

Melisa’nın kardeşleriyle vakit geçirmesini her zaman destekliyorum. Kardeşlerin insan hayatında ne kadar önemli olduğunu en iyi ben biliyorum. Melisa’nın kardeşlerinin annesiyle dolayısı ile beraber olması benim için sorun teşkil etmiyor. Kızımız için gösterdiğimiz bu kadar iyi niyetli bir yaklaşımı yalan ve kötü bir habere dönüştürmeyelim lütfen.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler