Ana SayfaÜnlülerAynur Aydın Cephesinden İlk Açıklama Geldi

İlgili Postlar

Aynur Aydın Cephesinden İlk Açıklama Geldi

Aynur Aydın cephesinden ilk açıklama geldi. Şarkıcı Aynur Aydın’ın sosyal medya hesaplarının hacklenmesi geçtiğimiz haftaya damgasını vurmuştu. Genç şarkıcının özel yazışmalarının ve videolarının ifşa olmasının ardından Aydın hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcının hesaplarının hacklenmesinin kurgu olduğu iddiasından sonra Aynur Aydın cephesinden açıklama geldi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Aynur Aydın’ın Yalanı Ortaya Çıktı!

Aynur Aydın cephesinden ilk açıklama geldi

Aynur Aydın cephesinden ilk açıklama geldi. Genç şarkıcı Aynur Aydın’ın sosyal medya hesaplarının hacklanmesi, geçtiğimiz hafta magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Aynur Aydın’ın ünlü popçu Edis ile özel mesajlarının ortaya çıkması ikili arasında aşk iddalarını doğururken, iç çamaşırlı videoları sosyal medyayı salladı.

Sabah Gazetesinin dün yayınlanan haberine göre genç şarkıcı hakkında yepyeni bir iddia ortaya atıldı. Şarkıcının yeni single parçası “Düşüne düşüne” piyasaya sunulmadan hemen önce böyle bir olay yaşanması, single öncesinde yapılan PR çalışması olarak değerlendirildi. Gazeteci Ömer Karahan’ın ‘Düşüne düşüne bunu mu buldun?’ başlıklı yazısıyla afişe ettiği olay, sosyal medya hesaplarında da çok ses getirdi.

Aynur Aydın'ın sosyal medya hesaplarının hacklenmesiyle iç çamaşırlı görüntüleri yayınlandı.
Aynur Aydın’ın sosyal medya hesaplarının hacklenmesiyle iç çamaşırlı görüntüleri yayınlandı.

Aynur Aydın kimdir ?

İlk defa bu kadar büyük çapta bir başarıya ulaştılar

Aynur Aydın hakkında çıkan bu iddialardan sonra ‘Zorunlu açıklama’ başlığıyla bir açıklama yayınlayan müzik şirketi Seyhan Müzik, şu ifadeleri kullandı:

“Aynur Aydın, çıkarttığı her şarkı öncesinde ve sonrasında bu ve buna benzer siber saldırılara daha önce de maruz kalmıştı. Fakat ilk defa bu kadar büyük çapta bir başarıya ulaştılar ve bizim bu bertaraf etme çabamız sırasında da herkesin haberi oldu. Yayılan fotoğraflar ve direkt mesajların yanı sıra Aynur Aydın’ı tedirgin eden mail hesabında bulunan ev adresinin de dahil olduğu kişisel yazışmalarının, ileride çıkartacağı yeni şarkılarının demo kayıtlarının ve özel verilerinin yer almasıdır. Bu tehlikenin devam etmesi sebebiyle hala çalışmalarımız sürerken, bunu bizim tarafımızdan yapıldığını söylemek son derece yanlıştır ve büyük haksızlıktır. Biz doğruları söyleyerek üzerimize düşen görevi yaptık, zaman zaten bizi haklı çıkartacaktır.”

Seyhan Müzik 'Zorunlu açıklama' başlığıyla bir gönderi paylaştı.
Seyhan Müzik ‘Zorunlu açıklama’ başlığıyla bir gönderi paylaştı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler