Ana SayfaDizilerKanal D 'nin Yepyeni Bomba Dizisi Leke'den Dikkat Çeken Paylaşım!

İlgili Postlar

Kanal D ‘nin Yepyeni Bomba Dizisi Leke’den Dikkat Çeken Paylaşım!

Boşrollerinde ünlü oyuncular Burak Sevinç ve Melis Sezen‘in paylaştığı ve hüzünlü bir aşk hikayesini konu alan yeni dizi Leke, salı akşamı izleyicisini adeta ekrana kitledi. “işaret dili” kullanılarak, Kanal D ve Leke dizisinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım ise sosyal medyada farkındalık yarattı. Detaylar Haberimizde..

Kanal D ‘nin Yepyeni Bomba Dizisi Leke’den Dikkat Çeken Paylaşım!..

İlk bölümü Salı akşamı izlenilen Kanal D’nin yeni dizisi Leke, beklemedik bir ilgiyle karşı karşıya kaldı. Yapımı Tims&B Productions‘ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın teslim aldığı Kanal D’nin dizisi Leke,

sosyal medya hesaplarından “işaret dili”yle yaptığı paylaşım ise sosyal medyada dikkat çekici bir boyutta farkındalık yarattı.

İşaret Diliyle Anlatıldı!…

Yasemin karakterine can veren Melis Sezen ve kardeşi Murat’ı canlandıran Kerim Tuna Kaba’nın işaret diliyle anlaştıkları video sosyal medyadan yayınlandı. Ünlü oyuncular; “Leke 16 Nisan Salı günü Kanal D’de başlıyor. Hikayemizi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Salı günü buluşmak üzere” cümleleri işaret diliyle söyledi.
Yönetmenliğini Metin Balekoğlu, senaryosunu Yıldız Tunç’un üstlendiği Leke, karanlık geçmişinin bıraktığı travmalar sebebiyle, kadınlara mesafeli durmayı tercih eden ve hayatını işitme engelli kardeşi Murat’a adayan Yasemin’in fırtınalı aşkını anlatıyor.
Artık her Salı akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ‘Leke’ye, Magazin Haberleri ailesi olarak başarılarının devamını dileriz..

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler