Ana SayfaDizilerLeke Dizisi İlk Bölümü İle Büyük İlgi Gördü!

İlgili Postlar

Leke Dizisi İlk Bölümü İle Büyük İlgi Gördü!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Leke ilk bölümü ile ekranlara geldi. Leke dizisi ilk bölümü ile büyük ilgi gördü. Bir organizasyon şirketinde çalışan Yasemin aynı zamanda Hukuk fakültesi öğrencisidir. Tek derdi işitme engelli kardeşini ameliyat ettirmek için gerekli parayı bulmaktır. Uluslararası bir holdingin Ceo yardımcı olan Cem ise geçmişte ailesinin dağılmasına tanık olmuş annesi ile görüşmeyen işinde başarılı bir genç. Yasemin ile Cem’in yolları Cem’in şirketinin organizasyonunda kesişir.

Salı Dizileri 2019

Leke Dizisi İlk Bölümü İle Büyük İlgi Gördü!

Yasemin kardeşi Murat’ı doktora götürür ve doktor ameliyat için 45 bin lira gerektiğini söyler. Yasemin patronu Serpil’den bu parayı istemeyi düşünür. Cem’in çalıştığı şirketin tanıtım organizasyonunda görevli olan Yasemin koşarken ayağı kayar ve Cem’in kucağına düşer. Cem gibi Ceo yardımcısı olan Mehmet Yasemin’i gözüne kestirir. İçkiyi fazla kaçırıp odasına çıkar ve Yasemin’i odasına çağırıp ona para teklif ediyor. Yasemin kabul etmeyince de ona sarkıntılık edip onu birlikte olmaya zorluyor.

https://twitter.com/i/status/1118209168148697088

LEKE DİZİSİ 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI!

Yasemin, Şirin’in organizasyon şirketinde ne iş yaptığından habersizdir. Serpil, Şirin’e Yasemin’in evinden ayrılması konusunda onu uyarır. Serpil, Yasemin’in kardeşinin ameliyatı için gerekli parayı duyunca Şirin’den kendi yaptığı işi ona önermesini ister ama Şirin Yasemin’in bunu kabul etmeyeceğini söyler.

Mehmet beyin odasında Yasemin’i beklediği söylenir. Mehmet’in odasına gittiğinde, ona içki teklif eder. Yasemin ısrarla meselenin ne olduğunu sorar. Mehmet direk ne kadar para istediğini sorar. Ne olduğunu anlamayan Yasemin şok olur. Yasemin kapıdan dışarı çıkmak için yöneldiğinde Mehmet kolundan tutup içeri çeker ve saldırır. Yasemin odadan dışarı çıkarak yardım ister ama Mehmet bu seferde onu yerde sürükleyerek odaya sokmaya çalışır.

https://twitter.com/i/status/1118209783306379264

Yasemin’in çığlıklarından sonra İbrahim gelir ve yanlış anlaşılma olduğunu söyler ama Yasemin şikayet edeceğini söyleyince tutuşurlar. Cem, gelir ve Yasemin’in şikayetinden vazgeçmesi için 50 bin lira teklif eder. Yasemin eve gider ve şikayetten vazgeçer. Cem kamera kayıtlarından Mehmet’in Yasemin’ini yerlerde sürüklediğini görür. Mehmet’den Yasemin’den özür dilemesini ister.

Şirin, bekarlığa veda partisine gitmek için hazırlanır ama telefonunu evde unutur. Yasemin ise Serpil’den 50 bin lira borç almıştır ve onun mutluluğu içindedir. Şirin telefonunu bir yata getirmesini rica eder. Yasemin Şirinden önce oraya varmıştır. Şirin’i bulmak için yata girdiğinde yat hareket eder. Partide bir genç kız uyuşturucudan ölür. Yasemin, suçsuz yere karakola götürülür. Polisler ona inanmazlar.

Leke İzleyicisi Karşısına Çıkmak İçin Gün Sayıyor! Leke 1. Bölüm 2. Fragmanı İzle!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler