Ana SayfaDizilerSurvivor 11. Haftada Adaya Veda Edecek Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 11. Haftada Adaya Veda Edecek Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor son bölümünde Silah ve Beyaz takımlar eleme heyecanı yaşadı. Hafta sonu oynanan oyunlardan sonra Beyaz takımdan iki Yunan yarışmacısı Tony ve Kyriakos eleme potasına düşmüştü. Survivor 11. haftada adaya veda edecek yarışmacı belli oldu. SMS oyları sonucunda çıkan isim adaya veda etti.

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor Adaya Veda Edecek Yarışmacı Belli Oldu!

Beyaz takından Tony, oyunlarda sayı almakta güçlük çeken ve sürekli tartışma yaratan yarışmacı bir çok kez eleme potasına girmişti. Kyrikos ise genelde arka planda kalan sakin bir kişi, son zamanlarda kendini geliştirmiş ve sayı almaya başlamıştı. Yunun halkının SMS oyları ile adaya veda edecek yarışmacı Tony oldu.

SURVİVOR ADA KONSEYİNDE KONUŞULANLAR!

Sakis, kimin kalıp kimin gideceği belirleneceği ada konseyinde, yarışmacılara morallerinin yüksek olduğunu gördüğünü söyleyerek birleşme partisi hakkında bilgi verdi. Bu konseyden sonra bir birleşme partisinin olacağını, iki kişiden birinin bu partiyi göremeyeceğini, pazar günü yapılacak birleşme partisini izleyicilerinde izleyeceğini belirtti. Ayrıca, Cumartesi günü yarışmacıların karışık olduğu takımda prodüksiyon ekibinin maçı olacağını söyleyerek, eleme potasında olan Tony ile gerginlik yaşayan Katerina’ya söz hakkı verdi.

Tony; best of yarışmasında bir patlama yaşadığını ama bu patlamanın herkese karşı olmadığı, Spyros’ın kendisi ile dalga geçerken gülenlerden birisininde Panagiotis olduğunu söyledi. Sarf ettiği lafın Katerina için olmadığını, aslında gereksiz ve kötü konuştuğunu belirtti.

Katerina, ailesinden kendisine küfür edilmesine izin vermemeyi öğrendiğini, Tony’in kendisine değil takıma küfür ettiğini ve bunu asla kabul edemeyeceğini söyledi.

ADAYA TONY VEDA EDİYOR!

Sakis adaya veda eden ismi açıklamadan önce eleme potasında olan adaylara söz verdi.

Kyriakos, adada Türkler ve Yunan arkadaşları ile güzel vakit geçirdiklerini, böyle güzel arkadaşlıklar edinebileceğine inanamayacağını, Survivor’a kötü başladığını ancak kendisini geliştirdiğini ve adada kalmak istediğini söyledi.

Tony ise, adada kalmak istediğini, özellikle birleşmeye bu kadar yaklaşmışken adadan ayrılmak istemediğini, bu son gecesi olabileceğini ve kırmış olduğu arkadaşları varsa onlardan özür dilediğini söyledi.

SMS oyları sonucunda TONY ismi çıkınca, Tony gözyaşlarına hakim olamadı.

Survivor 11. hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler