Ana SayfaDizilerLeke İzleyicisi Karşısına Çıkmak İçin Gün Sayıyor! Leke 1. Bölüm 2. Fragmanı...

İlgili Postlar

Leke İzleyicisi Karşısına Çıkmak İçin Gün Sayıyor! Leke 1. Bölüm 2. Fragmanı İzle!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Leke 16 nisan salı günü izleyicisi ile buluşacak. Tims&B Productions imzalı dizinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. Başrollerini, Burak Sevinç ile Melis Sezen’in paylaştığı yeni dizi Leke’nin yönetmen koltuğunda Metin Baletoğlu oturuyor. Senaryosunu ise Yıldız Tunç kaleme aldı. Leke izleyicisi karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Salı Dizileri 2019

Leke İzleyicisi Karşısına Çıkmak İçin Gün Sayıyor!

Genç yakışıklı, kadınlara karşı ön yargılı olan Cem ile hayatını işitme engelli kardeşine adamış Yasemin’in hayatlarının kesişmesi ile başlayan bir hikaye izleyeceğiz. Yasemin, dürüst inandığını sonuna kadar savunan hukuk öğrencisi genç bir kızdır. Hem okumak hem de çalışmak zorunda kalan Yasemin’in tek amacı kardeşinin ameliyatı için gerekli parayı biriktirip onu sağlığına kavuşturmaktır. Ama bunu yaparken bir çok zorlukla karşılaşacak. Yasemin ile Cem’in hayatları nasıl kesişti?

İşte Leke 1. bölüm 2. fragman..

https://youtu.be/BTuj0LTNDwI

LEKE DİZİSİNİN ÇOK KONUŞULACAK KARAKTERLERİ!

CEM YENİLMEZ (BURAK SEVİNÇ)

Cem, kendinden emin genç ve bekar bir iş adamıdır. Marine Marine Holding’in CEO yardımcısıdır. Dışarıdan oldukça mesafeli görünen Cem, duygusallıkla uzaktan yakından bağı olan hiçbir şeyden hoşlanmaz. Aile tanımına ve aşka inanmayan Cem’in kadınlara güveni hiç yoktur. Onun için işi ve başarılı olmak onun için her şeyden önemlidir. Tek amacı kazanmaktır. Kazanma hırsı parayla ilgili değildir. Zaten yeterince zengindir. Kazanmak onun için önüne geçemediği, çok kolay becerebildiği bir alışkanlık haline gelmiştir. Cem’in kendisine kurduğu bu dünya Yasemin’in karşısına çıkması ile alt üst olacaktır. Çünkü Yasemin onun daha önce tanıdığı hiç bir kadına benzemiyor dur. Cem’in bütün ezberleri bozulur.

YASEMİN ADIVAR (MELİS SEZEN)

Yasemin, güzel akıllı aynı zamanda duru bir güzelliği olan bir kadındır. Güzel olmanın ötesinde onu farklı kılan şey ise dik duruşudur. Yasemin kendi doğruları ile yaşayan, dürüst, inandığı şeyi sonuna kadar savunan, çalışkan ve kararlı bir genç kadındır. Kardeşi Murat ile yetimhanede büyümüş olan Yasemin kardeşinin velayetini almak için savaş verir. Bir yandan Hukuk fakültesi öğrencisi olan Yasemin, bir yandan da çalışarak kardeşinin ameliyatı için para biriktirmek zorundadır. Şirin ise Yasemin’in en yakın dostudur.

 Leke’den Nefes Kesen Tanıtım!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler