Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 28. Bölüm Fragmanı İzle! Yüzüklü Kişi Yamaç'ı Cam Kafese...

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 28. Bölüm Fragmanı İzle! Yüzüklü Kişi Yamaç’ı Cam Kafese Kilitliyor!

Show tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur 2. sezon 28. yeni bölümü ile 15 nisan pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde Sena’nın korkunç bir şekilde Yamaç’ın gözlerinin önünde ölmesi izleyicileri gözyaşlarına boğmuştu. Dizi pazartesi günü yine izleyicileri ekranlara kilitleyecek. Sena’nın kendisine süpriz bir doğum günü yapacağını öğreniyor. Yamaç Sena’nın öldüğü cam kafese giriyor. Yüzüklü kişi Yamaç’ı cam kafese kilitliyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Yüzüklü Kişi Yamaç’ı Cam Kafese Kilitliyor!

Çukur 2. sezon 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, kimliği belirsiz bir kişinin bıraktığı zarfta yazan Gül Pavyona gidiyor. Sena’nın kendisine süpriz bir doğum günü hazırladığını öğreniyor. Yamaç, Sena’nın öldüğü cam kafesin önünde bulur kendisini. Cam kafese girer ve yüzüklü kişi kafesi kilitler. Yamaç, oradan kurtulabilecek mi?

İşte Çukur 2. Sezon 28. bölüm fragmanı..

ÇUKUR 2. SEZON 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç ile Selim Sena’nın bulunabileceği adrese giderler. İçeride Sena’yı bulamazlar ama Yamaç Sena’nın telefonunu bulur. Mahsun, Sena’yı alıkoyduğu evde ona beklemesini söyleyerek kapıyı üstünden kilitleyerek gider. Bu arada Remzi, Meliha’yı Baykal’ın yanına götürür. Sedat, kahveye giderek İdris’le konuşarak Yamaç’ın kendisini bulmasını söyler.

İdris, Sedat’ın bıraktığı kutuyu açar ve taşları görür. Damla değerli taşları depoya koyduklarını söyler ama durum hiç de öyle değildir. Meliha, Baykal’ın odasında İdris ile birlikte yıllar önce çekilmiş fotoğrafını görür. Damla, değerli taşların olduğu depoyu Cumali’ye gösterir. Deponun önünde vurulmuş adamlar vardır. İçeri girdiklerinde taşları bulamazlar.

SENA’NIN KORKUNÇ ÖLÜMÜ!

Sena kapalı olduğu evde kapıyı açmak için bir anahtar bulur. Sena, köşeye sinip beklediği sırada Yüzüklü kişi Sena’nın kafasına silah dayar. Mahsun’la karşı karşıya gelen Yamaç büyük bir kavgaya tutuşurlar. Mahsun, Yamaç’ın elinden kurtulur. Yamaç, Mahsun’u takip eder. Yüzüklü kişi Sena’yı su dolu cam bir kafese kapatmıştır. Mahsun, Sena’yı bulur. Onu kurtarmak için uğraşırken Yamaç da oraya gelir.

Yamaç içeri girer girmez Mahsun’u vurarak öldürür. Sena’yı kafesin içinde gören Yamaç şok geçirir. Camı kırmayı başaramayan Yamaç, bu kez kilidi açmak için uğraşır ama vakit git gide azalmaya başlamıştır. Yamaç, Sena’yı kurtaramaz gözyaşları içinde onun ölümünü izler.

Çukur 2. Sezon 27. Bölümü İle Ekranları Başındakileri Gözyaşlarına Boğdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler