Ana SayfaDizilerKızım 28. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Öykü'ye İlik Verecek Olan Cemal Vuruluyor!

İlgili Postlar

Kızım 28. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Öykü’ye İlik Verecek Olan Cemal Vuruluyor!

Tv8 ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen Kızım dizisi 27. son bölümü ile ekranlara geldi.Dizide Öykü’ye uygun donör bulunuyor. Demir, hastaneye koşuyor ve Öykü’ye ilik verecek kişi ile tanışmak için bekliyor. İlik bağışı yapan kişi hastaneye gelmiyor. Demir’de doktorun dosyasına gizlice bakıyor ve o kişinin Cemal olduğunu öğreniyor. Cemal, Ahmet tarafından kaçırılıyor. Demir Cemal’inin alıkonulduğu yeri buluyor. Öykü’ye ilik verecek olan Cemal vuruluyor.

Cuma Dizileri 2019

Öykü’ye İlik Verecek Olan Cemal Vuruluyor!

Demir’in babasının vurulduğu geceyi anlatması için Cemal onu Ahmet’in yanına götürüyor. Demir, Uğur’la konuşuyor ve ondan gerçekleri anlatmasını istiyor. Uğur babasını kendisinin vurmadığını söylüyor. Uğur o gece orada olduğunu ve babasını Ahmet’in vurduğunu söyler. Demir, şimdiye kadar kendisinden bu gerçeği sakladığı için Uğur’u affetmez. Kızım dizisi 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

İşte Cemal’in vurulma sahnesi..

KIZIM 27. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Öykü, hastalığı ile ilgili kendisine yalan söylediği için ona küser. Demir, son çareyi ona gerçekleri anlatmakta bulur. Demir ile Candan’ın arası hala düzelmez. Candan, en yakın zamanda bir ev bulup taşınacağını söyler.

Cemal, Demir’le konuşması için Ahmet ile arabayla gelir. Ahmet arabadan inmekte endişelenir. Ahmet, Cemal’e polise kendisini ihbar etmesinden endişe ettiğini söyler. Cemal ise Demir’in babasını Uğur vurduysa neden endişelendiğini sorar.

Demir, Uğur’un evine giderek ona kafeye neden gelmediğini sorar. Konuşmak istediğini söyler. Demir, Uğur’a babasını vurup vurmadığını sorar. Uğur, Demir’in babasının öldürüldüğü gece orada olduğunu ama babasını kendisinin değil Ahmet’in vurduğunu söyler. Demir, neden polise gitmedin dediğinde ise çocuk olduğunu ve korktuğunu söyler. Ahmet’in cezasını kendisinin keseceğini söyleyen Demir, Uğur’a hayatından çıkmasını söyler.

Öykü’nün doktoru Demir’e uygun donörün bulunduğunu söyler. Sevinçten havalara uçan Demir ilik bağışı yapacak olan kişi ile tanışmak için hastaneye gider. Ama ilik bağışı yapan kişi gelmez. Demir, bir fırsatını bulup doktorun dosyasına bakar ve bağış yapacak kişinin Cemal olduğunu öğrenir. Doğru Cemal’in evine gider. Cemal evde yoktur. Cemal’in gidebileceği her yere bakar.

Cemal’i Ahmet’in tamirhanesinde bağlı bir şekilde bulur. Demir adamları oyalarken Uğur Cemal’i kaçırır. Arabaya binip kaçacakları sıradan Cemal, Demir’in önüne geriler ve Cemal vurulur.

Kızım 27. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü Hastalığını Kabullenip Savaşması Gerektiğini Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler