Ana SayfaDizilerGülperi 29. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Gülperi'nin Hasan'ı Kurtarma Çabaları Boşa Çıkıyor!

İlgili Postlar

Gülperi 29. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Gülperi’nin Hasan’ı Kurtarma Çabaları Boşa Çıkıyor!

Show Tv ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden Gülperi 28. son bölümü ile ekranlara geldi. Eyüp, Şeyma’dan aldığı Hasan’ın Kadir’i vurduğunu söylediği video ile Gülperi’yi tehdit edip konağa gitmeye mecbur bırakır. Hasan’ın hapse gitmemesi için ona boyun eğen Gülperi, Kadir’e bir mektup bırakıp Can’ı da alıp konağa gider. Eyüp bulunur Adalete teslim edilir ama eve Hasan’ı almak için polisler gelir. Gülperi’nin Hasan’ı kurtarma çabaları boşa çıkıyor.

Cuma Dizileri 2019

Gülperi’nin Hasan’ı Kurtarma Çabaları Boşa Çıkıyor!

Eyüp, eve gider ve annesine akşam yemek için büyük hazırlık yapmalarını ister. Eyüp, odasına gidip en şık kıyafetlerini giyip hazırlanır. Gülperi Can’la birlikte konağa gelir ama Fatma hanım onu pekte hoş karşılamaz. Eyüp, Gülperi’in bundan sonra orada yaşayacağını ve evin hanımı olacağını söyleyince Fatma ile Kader şaşırıp kalırlar. Kadir eve gelir mektubu okur. Gülperi’yi Eyüp’ün tehdit ettiğini anlar. Dizinin henüz yeni fragmanı yayınlanmadı.

Gülperi Dizisi son sahne..

GÜLPERİ 28. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, polislerle Eyüp’ün evine Gülperi’yi almaya gider ancak Gülperi kendi rızası ile geldiğini söyler. Eyüp, babasını dağ evine kapatır ve ondan tüm mal varlığını kendisine devretmesi için imza vermesini ister. Yakup ağaya evi arayıp Taşkıran’a gideceğini söylemesini ister. Eyüp, Ejder’in karısıyla Serdar arasında olanları öğrenir ve onu Yakup ağanın yerini söylememesi konusunda tehdit eder.

Fatma, Gülperi’yi hastanelik edene kadar döver. Hasan, Serdar’ı sıkıştırır ve dedesinin yerini öğrenir. Hasan, Kadir’i arayıp dedesinin yerini bulduğunu söylediğinde Artemis duyar ve arabaya gizlice biner. Yakup ağayı perişan halde bulurlar. Eyüp elinde babasına imzalatacağı belgelerle gelirken Artemis’i görür ve ağzını kapatıp ormana götürür. Eyüp Artemis’e videoyu annesinden aldığını söyler.

Kadir, Eyüp’le karşı karşıya geldiği sırada Hasan arkadan babasının kafasına odun vurarak bayıltır. Telefonunu kırıp videoyu yok ederler. Eyüp gözaltına alınır. Onu savunmak için gelen Şeyma’yı gören Kadir şaşırır.

Kadir, Gülperi’yi arayarak Eyüp’ün tutuklandığını söyler. Çocuklarla birlikte eve gelirler. Eyüp’ün tutuklanmasının rahatlığını yaşarken kapı çalınır. Polisler Hasan’ı tutuklamak için gelmiştir.

 Gülperi 28. Bölüm Fragmanı İzle! Kadir Gülperi’nin Bıraktığı Mektup Karşısında Donup Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler