Ana SayfaDizilerJet Sosyete Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Jet Sosyete Final Mi Yapıyor?

Tv8 ekranlarında yayınlanan senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı, başrollerini, Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun paylaştığı Jet Sosyete dizisinin akıbeti belli oldu. Jet Sosyete final mi yapıyor? Ayrıntılar haberimizde.

 Perşembe Dizileri 2019

Jet Sosyete Final Mi Yapıyor?

Tv 8 ekranlarının beğenilerek izlenen komedi dizisi Jet Sosyete 39. bölümüyle ekranlara veda edecek. Mayıs ayının başında ekranlara veda edecek olan dizinin yeni sezondan itibaren dijital platformlarda yayınlanacağı öğrenildi. Nerede yayınlanacağı konusunda net bir bilgi gelmedi.

JET SOSYETE DİJİTAL PLATFORMDA YAYINLANACAK

39. bölümü son bölümü ile 2 mayısta ekranlara veda edecek olan sevilen dizi Jet Sosyete için dizinin yapımcısından bir açıklama geldi. Jet Sosyete dizisinin yapımcısı Necati Akpınar, komedi tarzındaki sevilen dizinin yeni sezon itibari ile dijital platformda yer alacağını söyledi. Akpınar, hangi dijital platformda yayınlanacağı konusunda bir bilgi vermedi. Sadece yeni sezon itibari ile Jet Sosyete dizinin Türkiye’de bir dijital platformda yayınlanacağını belirtti.

Jet Sosyete 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Sevgililer Günü Fırtınası Esecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler