Ana SayfaDizilerGülperi 28. Bölüm Fragmanı İzle! Kadir Gülperi'nin Bıraktığı Mektup Karşısında Donup Kalıyor!

İlgili Postlar

Gülperi 28. Bölüm Fragmanı İzle! Kadir Gülperi’nin Bıraktığı Mektup Karşısında Donup Kalıyor!

Gülperi dizisi show Tv ekranlarında 27. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizisinin yeni bölümü 12 nisan cuma akşamı ekranlara gelecek. Şeyma’nın Hasan’ın Kadir’i vurduğunu itiraf ettiği sırada çektiği videoyu Eyüp’e verir. Eyüp’ün artık Gülperi’ye dediklerini yaptırmak için elinde büyük bir koz vardır. Eyüp, Gülperi’ye o videoyu gönderir ve karakola gideceğini söyler. Gülperi, Kadir’e bir mektup bırakıp evden çıkar. Kadir Gülperi’nin bıraktığı mektup karşısında donup kalıyor.

Cuma Dizileri 2019

Kadir Gülperi’nin Bıraktığı Mektup Karşısında Donup Kalıyor!

Gülperi 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Kadir eve geliyor ve Gülperi’nin bıraktığı mektubu okuyor. Gülperi mektuba neler yazdı bilinmiyor. Ama oğlunu kurtarmak için Eyüp’ün tehditlerine boyun eğmek zorunda kaldığı kesin.

İşte Gülperi 28. bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1115331957724991488

GÜLPERİ 28. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Gülperi ve çocukları Kadir’in iyileşmesi için hastanede dua ederler. Kadir, ameliyata alınır ve ameliyata ünlü bir cerrah yapar. Öte yandan Şeyma, Gülperi’nin bir şey sakladığının farkına varır ve ne ona sakladığını bulacağını söyler. Can, Kadir babasının iyileşmesi için sürekli dua eder.

Gülperi, yalan ifade verdikten sonra Hasan’ı alarak Yakup ağaya gider ve Hasan’ın eline silah verdiği için ondan bunun hesabını sorar. Hasan’ı dedesinin evine emanet edip onu hiç bir yere göndermemeleri konusunda uyarır. Hasan bir fırsatını bulup dedesinin evinden kaçarak  Gökhan’ın yanına gider. Gökhan’ın telefonundan Artemis’i arayarak konuşmak için çağırır.

Şeyma, Artemis’in Hasan ile buluşacağını fark eder ve takip eder. Hasan’ın Artemis’e babasını vurduğunun itirafını ederken Şeyma videoya kayıt eder.

Yakup ağa Hasan’a verdiği silahın Eyüp’ün eline geçtiğini öğrenince tedirginliği artar. Eyüp babasını kaçırır ve onu dağ evine kapatarak şehre iner. İlk işi Şeyma’yı aramak olur. Şeyma Eyüp’le buluşur ve elindeki videoyu Eyüp’e gönderir.

Bu arada Kadir, Hasan’ın her şeyi itiraf etmek için karakola gittiğini öğrenince hastaneden çıkar ve Hasan’a engel olur. Hep beraber eve gelirler ve ailecek çok keyifli saatler yaşarlar. Hasan’ı da tekrar okula başlama konusunda ikna eden Kadir ve çocuklar çok mutludur.

Gülperi’ye Eyüp o görüntüleri gönderir. Gülperi apar topar ona engel olmak için evden çıkar.

Gülperi 28. Bölüm Fragmanı Geldi mi? Eyüp Tehlikesi Büyüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler