Ana SayfaDedikoduSema İle Nagihan Sosyal Medyada Birbirine Girdi!

İlgili Postlar

Sema İle Nagihan Sosyal Medyada Birbirine Girdi!

Yarıştıkları dönem boyunca ezeli rakip olan Sema ve Nagihan’ın arası bir türlü düzelmiyor. Survivor yarışmasının iz bırakan yarışmacılarından biri olan ikili sosyal medya üzerinden birbirine girdi. Kim kime ne dedi? Olay nasıl gelişti? Tüm detaylar haberimizde…

Sema İle Nagihan Sosyal Medyada Birbirine Girdi!

Survivor tarihinin en güçlü kadın yarışmacıları olarak gösterilen Sema Aydemir ve Nagihan Karadere yarıştıkları dönem boyunca da zaman zaman kavga etmişlerdi. İkilinin arasında gerilim sosyal medyada tırmanmaya devam ediyor. İkili karşılıklı olarak birbirlerine herkesi şok edecek sözler söyledi.

Nagihan Karadere: “Kuyruk Acısı Bu Kadar Kolay Geçmez.”

Yarışma döneminde de sinirli yarışmacı olan Nagihan Karadere, sosyal medya üzerinden Sema Aydemir’e herkesi şok edecek sözler söyledi. Nagihan Karadere,”Kuyruk acısı bu kadar kolay geçmez. Seni nasıl gömdüğümü, nasıl hastanelik olduğunu ve çaresizliğini anlat! İyi ki erken postaladım seni yoksa şimdi tımarhanede yatıyordun, boş konuşma işine bak hadi naş!” Ardından paylaşımlarına devam eden Nagihan, Sema Aydemir’in kendisini tehdit ettiğini iddia etti. Nagihan Karadere, “Sopa, adam dövmek ya da tehdit etmek içindir, sopaya gerek yok, ben performansımla döver istatistiğimle gömerim. Lütfen o yolladığın kanlı sopayı al ve evinin baş köşesine koy. Benden sana hayıra olarak bakar bakar geçmişi yad edersin” açıklamasını yaptı.

Sema Aydemir: “Sen Kazandığında Da Bir Halt Olamazsın”

Nagihan’ın konuşma tarzının doğru olmadığını savunan ve kendini kaybetse de saygısını bozmadığının altını çizen Sema Aydemir’den, Nagihan Karadere’ye cevap gecikmedi. Başarılı yarışmacı Aydemir,”Senin karşında yenildiğinde elini kalbine koyup selam veren, performansına saygı duyan bir yarışmacı var unutma. Benim karşımda ise varlığımda hiç bir zaman adının geçmediği, en iyilere çıkamadığı için karşı takıma kaçan bir yarışmacı var. Ben kaybettiğimde saygılı ve asil olabilirim ama sen kazandığında da bir halt olamazsın.” dedi.

Sema İle Nagihan Sosyal Medyada Birbirine Girdi!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler