Ana SayfaDizilerVuslat 14. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Feride İle Aziz Dağ Evinde Baş...

İlgili Postlar

Vuslat 14. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Feride İle Aziz Dağ Evinde Baş Başa!

Trt 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Vuslat 13. son bölümü ile 8 nisan pazartesi günü ekranlara geldi. Aziz, Feride ile buluşarak ona duygularını açıklar ve onu sevdiğini söylüyor. Feride de onu seviyordur ama korkuları vardır. Vuslat 14. bölüm ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Yeni bölümde, Feride ile Aziz dağ evinde baş başa vakit geçiriyorlar. Ayrıntılar haberimizde.

Pazartesi Dizileri 2019

Feride İle Aziz Dağ Evinde Baş Başa!

Vuslat 14. bölüm fragmanı geldi. Fragmanda, Feride ile Aziz birlikte dağ evine gidiyorlar. İkilinin aralarında romantik anların yaşandığı fragmanda, Feride ile Aziz arasındaki elektrik artık karşı konulmaz bir hal alıyor. İkili aralarındaki düşmanlığı bırakıp birbirlerine sarılıyorlar.

İşte Vuslat 14. bölüm 1. fragmanı izle..

VUSLAT 13. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Tahsin, kızı Sultan’ı arar ve Yalçın komiserin arabasında olduğunu öğrenince yere yığılır. Yalçın’ı öldürmek için kurduğu tuzakta hiç hesaplamadığı bir şey olmuştur. Yalçın’ın arabasının frenleri tutmaz. İçinde Fırat’ın da olduğu araba kaza yapar. Yalçın’ın kaburgaları kırılır. Fırat’ın kolu kırılır. Sultan ise ameliyata alınır. Tahsin hastaneye kaldırılır kalp krizi geçirmiştir.

Kerem, babasının Yalçın komisere kurduğu tuzaktan haberi vardır ve arabanın için Sultan’ın olduğunu öğrendikten sonra gözyaşları içinde hastaneye koşar. Aziz, gözyaşları içindeki kardeşi Kerem’e sarılarak onu teselli eder. Sultan ameliyattan çıkar ama doktor bir süre yürüyemeyeceğini söyler. Sultan’a bir süre yürüyemeyeceği gerçeğini Aziz açıklar.

Nehir, Perihan hanımla Aziz’e kurdukları nişan planından sonra Aziz, Nehir’in tüm yetkilerini elinden alır. Nehir, tüm yetkilerinin elinden alınmasına rağmen şirketten ayrılmaz ve Aziz’i elde etmek için yeni planların peşine düşer.

Aziz, babasının Yalçın komisere yaptığı planı öğrenir. Annesine ve babasına artık durmalarını söyler. Aziz artık Altan’ın evinde yaşamaya başlamıştır. Hasibe, Madam Aneta’nın elinden fotoğraf albümünü almaya çalışırken Madam düşer. Hasibe albümü alıp sakladığı sırada hiç bir şey olmamış gibi davranır ve Madam hastaneye kaldırılır.

Hasibe, oğlunun kaza haberini duyar duymaz perişan olur. Fırat’ı eve getirirler ve baba oğul uzun aradan sonra birbirlerine sarılırlar. Nehir ile Kerem’in yeni planı ise Ceylan’dır. Nehir, Ceylan’a Karem beyin ondan hoşlandığını söyler. Kerem, Fırat’ı görmek için evine gider. Kerem orada Ali ile karşılaşır onu görünce donar kalır.

Vuslat 13. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Aziz Feride’ye Onu Sevdiğini Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler