Ana SayfaDizilerSurvivor 10. Hafta Adaya Veda Eden Türk Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 10. Hafta Adaya Veda Eden Türk Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor 2019 10. hafta 44. son bölümü ile ekranlara geldi. Survivor 2019 yeni formatı ile siyah ve beyaz takımlar dokunulmazlık oynamış ve iki dokunulmazlığı da beyaz takım alarak siyah takımdan iki Türk yarışmacı Melise ve Sude eleme potasına düşmüştü. Survivor 10. hafta adaya veda eden Türk yarışmacı belli oldu. Survivor 9 nisan salı günü SMS oyları sonuçları detayları haberimizde..

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor 10. Hafta Adaya Veda Eden Türk Yarışmacı!

Survivor’da 44. son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Büyük araba ödülünün ilk aşamasını hangi takım kazandı? Araba oyununda siyah ve beyaz takım 9-9 berabere kalınca bayrak oyunu oynanması sonunda, beyaz takım oyunu almayı başardı. Beyaz takım, Siyah mı beyaz mı oyununa katıldı ve arabayı Kyriakos kazandı.

SURVIVOR’DA ADAYA VEDA EDEN İSİM!

Acun, elenen isimi açıklamadan önce iki yarışmacıya söz verdi.

Sude, Survivor’a ne istediğini bilerek geldiğini, kötü bir hırstansa kararlı bir azmi tercih edeceğini, elinden gelenin fazlasını yaptığını düşündüğünü ve adada kalmak istediğini söyledi.

Melisa, Performansının istediği gibi olmadığını bildiğini, 15 senedir kendi sporu ile uğraştığını, 15 yıldır suyun içinde olduğunu ve böyle bir sonucu beklediğini söyledi.

Survivor 10. haftada siyah takım dokunulmazlıkları üst üste beyaz takıma verince, Türk yarışmacıların belirlediği ilk isim Sude olmuştu. İkinci yarışmacıyı ise siyah takından Yunan yarışmacıları belirledi ve bu isim Melisa olmuştu. SMS oylarının sonucu belli oldu ve Survivor 10. hafta adaya veda eden isim Melisa Emirbayer oldu.

Adaya Melisa veda etti.

SURVİVOR SEMBOL OYUNU!

Survivor 2019’un 44. son bölümünde sembol oyunu için yarışmacılar mücadele verdi.

Sembol oyununu erkeklerde Hikmet aldı.

Sembol oyununu kadınlarda ise Sabriye aldı.

MELİSA ADAYA VEDA ETTİ!

Survivor 10. Hafta Adaya Veda Eden Türk Yarışmacı

1995 doğumlu olan Melisa Emirbayer, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi yüzme Antranörlüğü bölümü son sınıf öğrencisi. 7 yaşındayken başladığı yüzme sporuna ilk olarak Galatasaray Spor Kulübünde 5 yıl daha sonra da Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer olmuştu. Yüzme sporunda bir çok şampiyonluğu olan Melisa, Kurbağalama sitilinde  200 metre Türkiye rekoru kırarak milli takıma girmeyi başardı.

Melisa Emirbayer Kimdir?

Survivor 10. Hafta Eleme Potasına Düşen Adaylar Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler